2011-02-19, 15:32
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ,,Prosto w serce" - nowy serial TVN, czyli wszystkie Bobkofanki znowu w akcji:)
Cytat:
Napisane przez martinia
też tak czasami mam, chyba wtedy serwer jest zbyt mocno przeciążony, ale wracam po godzince i już się włącza i mogę oglądać 
|
Ja też tak mam, wczoraj chyba 4 razy odświeżałam, potem zadziałało, ale w połowie czołówki się zatrzymało. Dopiero następnym razem odcinek działał dobrze xD
Dziwię się w ogóle Konstancji, że ciągle trzyma się Artura - on ją poprawia kiedy przedstawia się jako narzeczona, przy obiedzie dziwi się, jakie to oni niby mają wspólne plany, wszystkie ważne decyzje podejmuje sam, prawie w ogóle nie spędzają ze sobą czasu, ciągle się kłócą, Artur nie cieszy się z dziecka Z NIĄ, tylko z dziecka w ogóle, bo "wiedziała że zawsze tego pragnął"... ok, pragnął, ale z Anną... i nawet w zwiastunie 37 odcinka widać, że nie ma ochoty nawet zrobić czegokolwiek, żeby rzeczywiście mogli mieć to dziecko, tylko idzie spać Dziwne, że kiedyś był naprawdę zakochany i wiedział jak to jest, a jednak teraz tak pokrętnie się zachowuje i z jednej strony będzie honorowo z Konstancją, z drugiej mąci w głowie Monice i na nic konkretnie nie może się zdecydować... faceci -.- No ale wszystko się wyda i będzie randka, więc trzeba jakoś przeczekać te odcinki 
Monika wygląda coraz ładniej, Czarusia w ogóle przemilczę
A tak btw. niedługo premiera "Sali samobójców", ciekawie będzie zobaczyć Bobka i Kuleszę jako parę kochanków ;D
Don't be plasticine
|
|
|