Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-19, 20:16   #1058
jedyyna
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ja piekę chleb z otrębów i akurat 2-3 kromki dziennie wychodzą
achia dzieki

Cytat:
Napisane przez ch0colate Pokaż wiadomość
Jedyyna-niestety tak, a do tego dobry film ^
Co do otrąb - standardowa owsianka, bułka z mikro, placuszki,ciasta np, czekoladowe, czasem do mieska, do ryby, gdzie sie zdarzy i gdzie można, a jak już nie mam pomysłu co zdarzało się na U - galaretka z jogurtm posypana otrebami .. ja jem w ilości 2 łyżek czasem, rzadko 3 - tylko wtedy kiedy wiem, ze musze sie bardzo nasycic..
achia tez dobrze wiedziec dzieki za podrzucenie pomyslow!

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
W II fazie niby 2 łyżki powinno się jeść ale ja od początku jem 2 owsianych i 1 pszennych.
Zazwyczaj jem je rano na śniadanko- w bułce z mikrofali. Albo w jogurcie z kawą/cynamonem/zaprawą ze słodzikiem.
Czasem jak mam w planach mielone no to już nie jem na śniadanie otrąb bo będą w mielonych Trzymam się ściśle dawek bo kazda nadprogramowa to zbędne kalorie i nie bedą dobrze funkcjonować tak jak mają otręby czyli mają nas oczyszczać niczym miotełka
Co do owsianki bananowej to kusiła bardziej niż batoniki czy czekolady Patrząc na jej skład... ilość węgli, jakaś mąka pszenna, cukier i wszelkie inne cuda zabrałam moje otręby i uciekłam

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Ja robiłam raz i najpierw wyrósł a później klapnął :P Nie zmienia to faktu że był apetyczny chodź ciut za mało słodki
hehe no tak ja tez wole jesc na sniadanie z homo czuje sie jakbym jadla musli hehe

patrzcie co dostalam na fejsbuku za wiadomosc:

Maja Maślanka Dieta Dukana jest najmniej zdrową dietą za wszystkich,jak chcesz uratowac jeszcze nerki to powodzenia Szybko się chudnie,ale jak przestaniesz ją stosować efekt jojo x2. Ostrzegam,bo miałam ostatnio o niej na żywieniu człowieka

wrrr aż sie zagotowałam :P
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora