2011-02-19, 21:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
Wciąż uważam, że to złe podejście  to tak jakby mówić, że co prawda ma się lęk wysokości, ale jak się własnoręcznie wykopie dziurę, to nie ma problemu żeby nad nią przejść...nie zdążysz się "do niego nauczyć", bo Cię pies ustawi jak będzie chciał. Zacznie ujadać i podgryzać, to co zrobisz? Westy są uparte, bardzo energiczne. Nie możesz go deprecjonować tylko dlatego, że jest mały.
I jeżeli sądzisz, że uda się wam z mężem podzielić psami na zasadzie "ten jest mój, ten jest Twój, bo mamy inne gusta", to przepraszam, ale nie jesteś na takie zwierzę gotowa 
|
tylko, ze takiego psa sie nie boje i poradze sobie z nim juz mialam psy i radzilam sobie z nimi, ale nie byly one tak duze jak husky poprostu z takimi psami nie mialam kontaktu
zle mnie zrozumialas,tutaj wiem, ze to na mnie spadnie opieka i to beda nasze psy ale od zawsze marzyl mi sie taki piesek jak napisalam wyzej i glownie pragne jego ale pokocham kazdego psa to nie tak, ze ja sie zajmuje moim psem a maz swoim
zreszta jeszcze troche potrwa zanim bedziemy miec warunki na psa
|
|
|