2011-02-19, 22:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
jesteś genialna ! 
|
Chciałam tylko pokazać, jak się przedstawiają nasze perspektywy jeśli chodzi o atakujących 
Chciałabym, żeby to wyglądało inaczej, żebyśmy mieli kogoś, kto gra teraz za granicą, ale nie mamy, nie na tej pozycji. Wszyscy pościągali do Polski, na "wygnaniu" jest tylko Kadzik, Żygi i Seba Pęcherz (uzupełnić mnie, jeśli ktoś kojarzy/pamięta innych ).
Cytat:
Napisane przez natalyy7
niestety też mam niesmak po MŚ, gra w reprezentacji powinna byc powodem do dumy i zawodnicy powinni dawac z siebie 200% niestety Mariusz pokazał, że raczej mu to wisi. Nie płacą ro po co się wysilac. Pewnie, że chciałabym go widziec tak grającego jak np dziś, ale wiem, że to raczej niemożliwe bo jak przychodzi okres reprezentacyjny to on "nie ma formy"  proszę mnie nie besztac, ja tylko wyrażam moją opinię  a i jeszcze chciałam dodac, że w reprze widzę Jarosza i Janeczka 
|
Jak najbardziej Ale czy w tej chwili możemy na Nich polegać na tyle, żeby "na ślepo" wystawiać Ich w pierwszej szóstce kadry? 
Cytat:
Napisane przez peggy sue

za Reso nie piję
2)Yudin ostatnio coś wspominał o polskim obywatelstwie, ale chyba miał przemyśleć czy coś
4)Król jak zacznie sobie lepiej wybierać kluby to może być kiedyś dobry, chyba, że mu wcześniej nogi przyrosną do kwadratu
Mikołajczak zniknął, chociaż musiałabym przejrzeć jego statystyki chociaż 
|
Biedna Ty 
A ja sobie łyknę... za Jaszczomby 
2) ale musiałby się któregoś obecnego pozbyć. Nie wiem, jak bardzo czuje się Rosjaninem, ale z kadry Aussie raczej na pewno nie zrezygnuje Z drugiej strony, jeśli ożeni się ze swoją panną, to po tych dwóch latach kto wie, kto wie? 
4) Ładnie powiedziane Ale idąc do Kielc nie spodziewał się chyba ściągnięcia Castarda. Nawiasem mówiąc, skąd Fart ma tyle pieniędzy na sprowadzenie tak dobrych zawodników? Obaj Francuzi przecież są świetni, Richie też nie szkodzi, do tego Dobrowol, Benek, Łuka... 
Takie pytanie mnie naszło... 1. Liga ma swoją stronę? Taką jak +L? 
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
kurde, tak patrzę staty Mariusza z dzisiaj: atak-67%, przyjęcie poz.-58%, przyjęcie bdb-58% ... 
|
Do tego: 4 zepsute zagrywki i 4 asy
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere
|
|
|