Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-20, 00:36   #4100
201605040950
Konto usunięte

Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
czy to, że poryczałam się właśnie na widok zdjęcia małego kotka oznacza, ze bardzo ze mną źle?
troszkę

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Hmmmmmm... "kto widział ostatnio Jaszczomby"? Hmmmm....

To zdanie sugeruje, że któraś z nas tak robi - a wiem, że tak nie jest. Ileż to kwiecistych smsów pałętało się po moim telefonie
no własnie nie mogę sobie przypomnieć kto te Jaszczomby widział

właśnie, dziękuję za relację dzisiaj, bardzo bardzo dziękuję
Bjuti tobie też bardzo dziękuję za relacje prosto z hali

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Peggy, zaczęłam pisać o tych rozgrywających, ale to nie to samo. W tym roku doszedł do potencjalnej listy chyba tylko Grzesiek Pająk. Poza tym po staremu, ale drugiego Złotego Dziecka ni mo

Myślicie, że Andrea powoła Łukasza?
No w sumie racja, nikt się nowy nie pojawił, nie ma jakiś spektakularnych młodych talentów więc mam nadzieję, że Guma jako ten pierwszy cały czas (chyba mimo wszystko ciężko będzie znaleźć kogoś lepszego) i Łomacz - Drzyzga będą się bili o numer dwa

nie wiem, ciężko powiedzieć, ale według mnie skoro kadrę mamy odmładzać to należy patrzeć perspektywicznie i powoływać młodych, nie żebym miała coś do Łukasza, ale chyba wolałabym nie

aha i zapomniałam powiedzieć, uwielbiam Dębca za obronę piłki setowej za bandami przy wyjściu z hali Michał 'szacun'

idę spać.
dobrej nocy
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora