Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaskoczyła mnie dziewczyna..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-20, 01:03   #1
chcemiecpewnosc
Raczkowanie

Zaskoczyła mnie dziewczyna..

Cześć

Kiedyś kiedyś, ponad 2 lata temu rozstaliśmy się z dziewczyną po 2 latach, ona mnie zostawiła bo źle ją traktowałem. Obecnie, umówiliśmy się na spotkanie "po latach". Poprzez gg pisaliśmy i ona zainteresowała się tym w jaki (inny niż kiedyś) sposób piszę. Była zaciekawiona. Przed spotkaniem martwiła się, że nie będzie o czym rozmawiać. Natomiast spotkanie poszło nam znakomicie, dużo śmiechu, uśmiechu, dostałem z łokcia i wydała się dziewczyna zaskoczona. Postanowiliśmy, że podamy sobie dłonie i zamkniemy niedobrą przeszłość. Po spotkaniu wracaliśmy tym samym autobusem i wtedy to ona więcej gadała. I nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie wspomniała o czymś. W sumie ja zacząłem bo wspomniałem nasz wypad do zoo kiedyś bo było wtedy naprawdę super spotkanie nasze jak byliśmy razem. No dobra.. ale ona też zaczęła sobie coś przypominać.. początkowo nie chciała powiedzieć ale przekonałem ją i powiedziała mi cicho do ucha żeby inni w busie nie słyszeli. Powiedziała, że przypomniało się jej jak kiedyś wracaliśmy też busem, siedzieliśmy na końcu i (namiętne chwile i pieszczoty). Nie powiem, szczena mi opadła! A potem drugi raz mnie zaskoczyła bo przed tym jak wysiadała stwierdziła, że co jak co, ale seks wychodził nam idealnie (coś w ten deseń bo nie pamiętam dokładnie).

No i o co jej chodzi? W sumie nie myślę o jakimś powrocie czy coś ale chciałbym wiedzieć o co możliwie jej chodzi bo aż się boję
chcemiecpewnosc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując