Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-20, 10:33   #2515
caamillaa
Raczkowanie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Wczoraj próbowałam coś nadrabiać ale padł mi net i już nie miałam siły pisać od początku. Kochany robi co może żebym nie myślała o najgorszym ale mam w głowie tylko psa ...czekamy na wyniki badań z nadzieją, że się nie potwierdzą ale z tego co czytałam na forach to nie ma szans, żeby to nie było to Jestem zdołowana na maxa
idę pomóc TŻ w montowaniu klamek...może nie będę myśleć
tak mi Ciebie szkoda...nie jestem w stanie sobie wyobrazić Twego cierpienia...sama mam pieska i każde jego piśnięcie wywołuje u mnie łzy...wszyscy traktujemy go jak członka naszej rodziny...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, którą opisujesz... Mój K. ma Labradora...mial kilka operacji na biodra...po jednej lekarze mówili, że nie widzą szans, aby z tego wyszedł...jednak było inaczej...on też walczył bo widzial jak nam na nim zależy...Trzymaj się! Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Trzeba być dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

wczoraj już jechałam autem nie mam oporów. Kocham jeździć i nic tego nie zmieni. Jedynie troszke na pedał bałam się mocniej depnąć
No to jesteś odważna Mój K. też uwielbia jeździć samochodem i czasami mówi, że jak ze mną jedzie to nie ma żadnej przyjemności z jazdy, bo każę mu zwalniać, albo ciągle coś gadam...ja nie potrafię inaczej, a wiem, że takie gadanie jest bardzo denerwujące
caamillaa jest offline Zgłoś do moderatora