Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Iprezy pod "Żółwią strzechą" część X! - "Pogaduchy po szkole"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-20, 13:34   #4980
lazurrowaa
Zakorzenienie

Dot.: Iprezy pod "Żółwią strzechą" część X! - "Pogaduchy po szkole"

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ostatnio pani mojej oceny z kartkówki nie przeczytała, nawet kartkówki mi nie dała. Ja się spytałam, co dostałam, a ona, że przecież wiem. Siema
haha, nieźle ;d.
Cytat:
Napisane przez Enji Pokaż wiadomość
mój rano wrócił z kacem spał cały dzień i właśnie wychodził (10min temu) na imprezę niech korzysta miał 4 dni (ferii) po sesji wolnych xD

zaraz będzie XI część : O
to jest życie

;O . ale szybko ;d.
Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Jak ja się cieszę, że zwalczyłam trądzik. I obyło się bez wizyty u dermatologa
a ja niedługo będę sie musiała udać.
jestem przed okresem i mam wysyp : / . może mi przepisze taki płyn z antybiotykiem , kiedyś stosowałam i działał.
Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Lily E Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę
Wpadłam powiedzieć, że wszystko czytam, ale jakoś tak nie piszę
a czemu nie piszesz tutaj?
Cytat:
Napisane przez AnanaSek 07 Pokaż wiadomość
Witam Was piękne! <3 zaniedbuje Was, wybaczcie

stęskniłam się cholernie! ;/
widzę, że Cie tu ściągnełam.
Cytat:
Napisane przez AnanaSek 07 Pokaż wiadomość
dzieję się, dzieje..
miałam cięzkie dni, dużo się wydarzyło, bliskosci ze średnioodpowiednimi znajomymi ;p z byłej klasy np. ale cóż.;] żyje się dalej..
a co tam u Was?
dobre podejście i żyje się dalej.
a <3 ?

Cytat:
Napisane przez fragile Iam Pokaż wiadomość
hejo

wróciłam. Było całkiem spoko było ogólnie tylko chyba z 7 osób. Piliśmy wódę xd graliśmy w twistera po pijaku a potem w butelkę no i w sumie to nic konkretnego się nie dowiedziałam , graliśmy w tą butelkę , no i tomek miał za zadanie pocałować mnie gdzies to mnie pocałował w usta ale z kolei jak ktos sie go spytał czy przespał by się z ktorąś teraz to powiedział ze nie bo na kimś mu zależy a jak na kimś mu zależy to nie robi takich rzeczy. Potem chyba jeszcze wspominał o jakiejś Ani ale nie jestem czy dobrze słyszałam xD Mój kolega z grupy tak się uchlał xD zresztą jak wszyscy , tylko ja ogarniałam i Tomek. Więc nadal nie wiem na czym stoję ale było spoko
mm. usta-usta . z facetami to nigdy nic nie wiadomo. ale źle nie było co?
Cytat:
Napisane przez Blonde Rebellion Pokaż wiadomość
A po ile jest ta pasta cynkowa ?
taania bardzo . możesz ją stosować też na pryszcze na twarzy ale to takie średnio skuteczne ;p.
Cytat:
Napisane przez Enji Pokaż wiadomość
moja kosmetyczka wróciła z urlopu i w tygodniu do niej idę.. zrobi mi wosk na nogi w końcu XD
a boli ten wosk?
i za ile?

ja musze iść do kosmetyczki na wyregulowanie brwi ale nie wiem czy mama sie zgodzi.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

ejj, dziewczynki, a gdzie jest Yww ?

Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.

Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio.
lazurrowaa jest offline Zgłoś do moderatora