2011-02-20, 19:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girls część XXII <333
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88
przytocze tu jeden cytat... "pamietaj dziewczyno, chocby skaly sraly a mury pekaly, to jak chlopu zalezy to znajdzie czas i sposob zeby sie z toba skontaktowac"
|
Cytat:
Napisane przez Daria1707
[/B]
... więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .''

|
buhahahahah jakie kurde na czasie .. 
Cytat:
Napisane przez gaddzinka
Magdolina1986
ale głupia ta była Twojego Tzta :P mój ex męczył mnie przez 7 miesięcy, wypisywał głupoty do obecnego faceta,ze właśnie się widzieliśmy i zrobił mi malinkę-a ja cały dzień z Tztem akurat byłam, w ogóle nachodził mnie, skopał auto nowego chłopaka. Teraz poznał fajną dziewczynę i na szczęście mam spokój od 2 miechów, także polecam ignorowanie wiadomości od tej panny, bo po co ma coś między wami popsuć jakimiś kłamstwami.
a tak w ogóle to hej wszystkim 
cały czas was czytam tyle,że ciężko znaleźć czas by napisać
widzicie już jakieś efekty alpecinu? Bo się na niego czaję 
|
mi chyba coś włosy ruszyły , byłam w zeszłym tyg w srode u fryzjera a jak patrze na pasemka to widzę że odrost się pojawia ale farba się wypłukuje i to mnie nie cieszy 
Cytat:
Napisane przez princesska23
Sylvana a po co masz sie odzywac i mu w tylek wchodzic? dzieci z nim masz? wyluzuj, poznasz kogos lepszego  i Korzystaj poki mozesz z tego ze nikt Ci nie truje tylka i nie zabrania nigdzie chodzic
A z tym dzis kochasz jutro nienawidzisz to tez niezla jazda  moj byly TZ akurat z tym przesadza na maxa, jednego dnia chce mnie zabic albo mowi ze powinnam tak dostac zebym na oczy nie widziala (wiem patologia) a drugiego dnia mowi ze mnie kocha  i przylazi do mnie do domu i sie zali ojcu, ze byl chory a ja sie nieladnie zachowalam bo nie odbieralam jego telefonow haha masakra ;|
|
mnie raz były tak naszedł , mama go wpusciła... wsciekła byłam :/ wziełam psa i od razu z domu wyszłam .
a ze tak zapytam on przychodzi od tak do Twojego taty ? jak do kolegi ? czy jakiś kontakt utrzymują ?
Cytat:
Napisane przez Magdolina1986
Współczuję kolesiowi i jego żonie
A ja właśnie oglądam film "Kobiety pragną bardziej" Coś mniej więcej pod styl naszej książki "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" 
|
to juz wiem co dzisiaj oglądam
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88
Siemano.. towara nie ma.. zjawil sie za pozno i poszlam do domu  tzn pojawil sie, jak mi juz bania minela i juz mi sie spac chcialo  ale przynajmniej sobie popatrzylam na innych  nacieszylam wzrok    a teraz ide robic obiados  adiosssssssssssss
|
co za dupa Cie wystawiła co ? co ? mów buahahaha ja go znajde i sobie z nim pogadam
Cytat:
Napisane przez buahhot
Dziewczyny, z przyjemnością mogę polecić korektor pod oczy z pixie, dostałam go w gratisie, taką małą próbkę, jest bardzo wydajny fajnie rozświetla oczy i w dodatku nie zbiera się w zmarszczkach  użyłam go dopiero 3 razy, ale jest świetny  ja mam kolorze różowym, beżowy pewnie też byłby fajny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-455420
edit: ojojojjj ale ruch 
|
mówisz? ja bym musiała w jakiś zainwestować bo moje siniaki pod oczami przerażają , a się wysypiam 
Cytat:
Napisane przez buahhot
oo jaki av 
ja byłam w tesco kupić zeszyty na zajęcia, jakoś luźne kartki nie zdały u mnie egzaminu  wzięłam zeszyty hello kitty  miały najlepsze kartki 
|
hello kitty rządzi
wróciłam z ccc i deichmanna - nic mi się nie podobało a chciałam kupić jakieś buty
|