2011-02-20, 19:26
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I
Ja jednak obcielam te paznokcie tak z gory, bo przy kilku paznokciach polamale juz byly , wiec obcielam to co polamane, wydaja sie byc mocne, mam nadzieje ze jej nie zaszkodzilam tym..
Co do mleka ja duzo odciagam, bo po 120 ml. z jednej piersi, a to nie sciagam do konca juz..
Gabishing ja tez w Niemczech mieszkam, ale u nas byl terror laktacyjny, aler to zalezy od szpitala i miasta, ja mieszkam w duzym miescie, a rodzilam w malutkiej miescinie obok nas, no i pewno dlatego, choc lekarz pytal czy chce karmic, jak bylam sie zameldowac, moze jakbym powiedziala, ze nie, to by inaczej bylo, no i z mieta zgadza sie, podobno hamuje laktacje, tak mi lekarka powiedziala, dlatego wlasnie mieta popijaja .
Ja, karmie wlasnie dlatego, ze mam tyle pokarmu, no i lenia, zeby po MM leciec .
Ale sciagam, i bede ja dokarmiala z butelki tez, innego wyjscia nie mam, tym bardziej, jak bede musiala starsze dzieciaki odbierac, a ona poki co wlasnie w porze odbierania lubi sobie jesc .
Eh spi ta moja panienka dzis wyjatkowo dlugo, az boje sie nocki zarwanej .
Czekam az sie przebudzi, bo czas kapieli juz jest
|
|
|