2011-02-21, 00:49
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)
Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek
Tak przed kompem?
E no to rzeczywiście... skakać po czyimś aucie co to jest pff
Mój TŻ jako nastolatek terroryzował takiego młodszego chłopaczka- co tydzien musiał kupowac mu paczke fajek bo inaczej w żeby. Nic nie byłoby w tym śmiesznego gdyby nie to, że jak dorośli stali się całkiem dobrymi kumplami 
Czasem te błędy młodości są przezabawne..Np kumple TŻa napadli na kiosk po pijaku. Jeden ukradł paczkę fajek a drugi...Tine i Pani domu
Śmieszne, ale w papierach juz zostaje i np o karierze policjanta moga pomarzyć, a wiem, ze jeden z nich o tym myślał..
Ja na szczęście nigdy nie dostałam nawet mandatu, same upomnienia...Ale ja to jestem dziewczyna i zawsze jakoś przebłagałam policjantów.. 
|
Spanie przed kompem jest świetne Ja cały czas korzystam z laptopa w łóżku i jak jeszcze pracowałam to bardzo często zdarzało mi się kimnąć po obiedze. Po prostu coś czytam i nagle powieki robią się taaaakie ciężkie, że muszę zamknąć oczy na sekundkę... I śpie.
Raz przy takiej popołudniowej drzemce obudził mnie dziwny dźwięk, a to mój chłop robił mi zdjęcia telefonem i się dusił i trząsł przy tym ze śmiechu, aż się spłakał Bo ja z otwartym dziobem spałam, na karpika 
Eee ja nie mam kryminalnej przeszłości, jeden mandat w życiu dostałam za przejście nie na pasach. Szliśmy we dwoje z TŻ, ale ubłagaliśmy ich i tylko jedno dostało mandat 50zł - chyba on zresztą Wiadomo, podzieliliśmy się po 25zł.
No i pełno mandatów od MPK w paru miastach, bo całe studia jeździłam bez biletów
ona mnie odepchła.
Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,
pierdłem, rzygłem i wyszłem
| bo chamstwa nie zniese |
|
 ZUMBA
|
|
|