Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-21, 11:38   #3151
thea2
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez agusiaaa1989 Pokaż wiadomość
a u nas kolejny raz zmiana planów chyba zmienimy jednak te kolory na sali a co za tym idzie te zawieszki tak myślałam i myślałam i wymyśliłam jeszcze coś innego tylko nie wiem czy to przejdziew każdym bądź razie już się chyba nie zabiorę za robienie tych zawieszek i będziemy musieli zamówić na allegro czas ucieka a u nas co chwile coś innego:P
A na jakie kolory chcecie zmienić ? Pochwal się!
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Thea dziękuję za linka Byłam dzisiaj w Kato i natrafiłam na sklep Stakato-również są tam buty taneczne,podobne do tych z Akcesu.Ale na żywo żadne mi nie wpadły w oko.

Obeszłam chyba 10 salonów z sukniami i jeszcze jakieś z butami napotykane po drodze.Bieda straszna Po pierwsze to większość po prostu mi się nie podobała. Po drugie-chcę mieć zakryt palce,bo chcę mieć pończochy a moim zdaniem piptoły+pończochy wyglądają dziwnie.
Z tyłu mogę mieć otwarte butki,o ile będą naprawdę fajne.
A najgorsze jest to,że mam naprawdę wąską stopę i bardzo chude pięty, a rozm.39 więc dość długie. I jeszcze jedno-nie chcę za wysokich, max.7-8 cm bo mam 175 cm wzrostu i nie chcę być za wysoka.

W jednym sklepie znalazłam butki z czegoś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...MMa7twfQo6zgCw nazywanego kawiorem. Różnica jest taka,że tamte oczywiście były jaśniejsze (pasowałyby mi do sukni) i całe zabudowane,bez paska nad kostką. Mam jednak wątpliwości,czy będą pasować do mojej sukni-czynie będzie za dużo tych ozdób.

Byłam też w salonie Doroty Wormuth i tam mają piękne buty Menbura i Gatuzo. Póki co wpadły mi w oko dwa rodzaje:
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/410-menbur-4096-66.html
obcas 7 cm i kostka mi nie lata,a rozm.39 dopiero dla mnie sprowadzą

oraz http://www.lukamo.pl/slubne/106-menbur-3664-04.html mają trochę wyższy obcas.

Które z nich Waszym zdaniem bardziej pasują do mojej sukienki?
Mnie najbardziej podobają się drugie i trzecie Z tym, że jeśli chodzi o drugie to bałabym się trochę o nie, bo podobny fason miałam na studniówce, też z takim paseczkiem na kostce i cały czas mi spadał ten pasek Dlatego się zraziłam. Gdybym nie miała problemu z wąską stopą to wybrałabym trzecie
Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Paula za noclegi

Butterfly wszystkie butki świetne! i do Twojej sukni każde psujące
ale jak ja bym miała wybierać to naj podobał mi się ostatni link, potem drugi i pierwszy na końcu

agusia - co za kolory nowe?

u mnie był TŻ od piątku właśnie pojechał
z ustaleń ślubnych, zaproszenia, winietki i zawieszki zrobimy sami zaproszenia będą proste, składane na 3, najprawdopodobniej w takim stylu http://kaliaart.pl/index.php?main_pa...products_id=30
TŻ wydrukuje i poskładaja zrobię tasiemki i kwaituszki lub inne ozdoby z przodu
TŻ jest za najprostszymi zaproszeniami, mnie także się takie podobają, a że pracuje w branży poligraficznej to z papierem nie będzie problemu i pewnie tańszy będzie też ja muszę się tylko zatroszczyć i upiększacze :P

Siostra przywiozła mi z salonu sukien, w którym zamówiłam suknię, kawałek materiału w kolorze mojej sukienki, więc już ostro zacznę szukać bucików na moją małą stopę:P
Ładne są zaproszenia tego typu fajnie, że będziesz sobie tylko ozdabiać, bo ta część jest najfajniejsza
Zazdroszczę tego skrawka materiału, ja na razie na pewno nie dostanę takiego
Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny po przerwie
Wróciłam z rozjazdów, a Wy tak mało napisałyście Z jednej strony dobrze, bo zdążyłam nadrobić

KUPIŁAM BUTKI!! Nie wiem, czy się Wam spodobają, ale są superwygodne Na obcasie 0,7cm :P więc płaściutkie... Ze skórki ekologicznej. Odrobinę ciemniejsze niż moja sukienka, bo ja będę mieć białą suknię, ale nie taką sino-śnieżnobiałą, tylko PRAWIE, że śmietankową Taka ciepła biel... A butki o pół tonu ciemniejsze. Pończochy chyba będę kupowała ecru, bo te białe moim zdaniem śmiesznie się prezentują na skórze :P Jak u dziewczynki komunijnej...

W załączniku moje butki. Chyba kupię jakieś 2 broszki z kryształków i przypnę gdzieś na tej wstążeczce, żeby były odrobinę bardziej strojne
Bardzo ładne butki Delikatne, fajne Ja co prawda będę mieć na wysokim obcasie, ale gdybym chciała/ musiała mieć na płaskim to bym takie chętnie założyła

Ja też jestem na etapie butowym I szczerze mówiąc zastanawiam się nad kolorem, tak bardzo chciałabym mieć złote butki, ale nie takie złote błyszczące, tylko takie delikatne, żeby nie odznaczały się za bardzo I chyba sobie takie zrobię A jak nie to jakieś ecru, ale wolałabym złote. Mojej mamie się ten pomysł nie podoba, mówi, że będę wyglądać jak księżniczka w złotych butach Ale ja i tak postawię na swoim, będą jasne i delikatne, ale złote

Pochwalę się też, że wybrałam sobie kwiaty wreszcie do kościoła, bukietu, na samochód itd- kremowe + herbaciane, ale (podobna historia jak przy butach) te herbaciane nie będą ciemne, tylko takie delikatne, jakby pastelowe