2011-02-21, 13:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: IRLANDZKIE MAMUSKI - NASZE BRZUSZKI I MALUSZKI cz. IV
Cytat:
Napisane przez sylwiatkoo1
Pakusia no jak to ie wiesz co co tam u was?
|
a no nudy 
no moze nudy nie, ale monotonia sie zaczyna...
jako ze zostajemy na tym mieszkaniu to zaczelam wiosenne porzadki tak to po swietach odwlekalam bo myslalam ze bedziemy sie przenosic, wiec po licho sprzatac graty jak trza je przewiesc
no wiec skoro zostajemy to musze doprowadzic zakamarki do porzadku... no i tak czas plynie... a co bede pisac? ze dzis zaluzje wyczyscilam, okna pomylam itd. 
Kuba bunt dwulatka przechodzi... sasiedzi zaraz nas eksmityja bo drze sie jak poparzony staram sie nie reagowac, czyms go zajmowac ale nie zawsze wychodzi... wiec wlaczylam go w domowe porzadki, tak biedny sie nameczy ze mna ... ze idzie spac o 18 
no ale jakos musimy przetrwac ten okres 
Cytat:
Napisane przez Katia25
Jestem i ja 
spie na siedzaco w pracy... Cała noc nie spalam , a musiałam wstać o 5:40 bo musiałam autobusem jechać ...MASAKRA!!!ale pocieszam się ze byle do czwartku i urlop prawie miesiąc  i w następna środę lecimy do mojej sistrzyczki do Szwecji !!! Nie mogę się doczekać!!!
Ale najważniejsze - dziś mój synus zaczął 8 tydz w tym ustrojstwie! I modlę się by był to ostatni!!! W poniedziałek idziemy na przeswietlenie...
Wiecie mój wariat zaczął stawać! Nawet to coś mu w tym nie przeszkadza . Mówię wam zwariował mi dziec, gdzie tylko się da to chwyta się i na nogi.
Ok idę walnac kawke kolejna co by się obudzić.
Miłego dzionka lesencje i dużo zdrowka dla tych co chorują 
|
to trzymamy kciuki za OSTATNI tydzien
|
|