2011-02-21, 14:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Cytat:
Napisane przez the rock
To ja sobie otworze wino i wypije wasze zdrówko
Gratulacje 
|

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88
jestem chora  mam ostry kaszel i mnie wszystko boli, ale daje rade 
|
zdrówka !! cos te choroby ostatnio za bardzo szaleją..
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Bo tak sobie siedzę i myślę... Rozmawiałam wczoraj z kumpelą - ma ślub w sierpniu i ona taka zaaferowana, że jej mama tak się ekscytuje jej ślubem i tak z nią wszędzie jeździ i kombinują, żeby było tak jak ta kumpela chce... a yh moja mama jakoś tak ma to w d...  musiałam ją długo namawiać, żeby ze mną w ogóle coś zmierzyć pojechała, mało ją to interesuje wszystko  i jakoś mi tak dziś bardziej przykro niż zwykle 
|
a ja lubię dyskutowac z moja matula o ślubie ale jakoś nie moge Jej na razie zmobilizować do pojechania ze mna po sukienke ... czekamy az mróz troche odpuści. nie smuć się !
to jakas ironią z tym szczęściem ?? gazeta fajna - pozazdrościłybyście mi jej hehe
Cytat:
Napisane przez ardillka
W sobotę byliśmy oglądać projekty zaproszeń, ale powiem wam, że chyba sama zacznę robić. Kupie papier, wstążeczkę. Może nie będą takie wyszukane jak żeśmy oglądali, ale będą moje :P:P
A dziś 180 dni do ślubu 
|
ja też ja tez mam 180 
widzę, że tez przymierzasz się do zrobienia zaproszeń - ja juz prawie sie zdecydowałam w środe jedziemy pooglądac papiery bo wzór juz mam i jedno na próbe zrobilam ale to jeszcze nie ten efekt ze zwykłych dostępnych w domu materiałow
tak w zasadzie to sie nie przywitałam
dzieeeeeeeeeeen dooooooooooobry !
dzisiaj pierwszy dzień w pracy - głowa mi pęka :/
|
|
|