Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 14:56   #2806
margolka1986
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
To ja sobie otworze wino i wypije wasze zdrówko

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość

jestem chora mam ostry kaszel i mnie wszystko boli, ale daje rade
zdrówka !! cos te choroby ostatnio za bardzo szaleją..

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Bo tak sobie siedzę i myślę... Rozmawiałam wczoraj z kumpelą - ma ślub w sierpniu i ona taka zaaferowana, że jej mama tak się ekscytuje jej ślubem i tak z nią wszędzie jeździ i kombinują, żeby było tak jak ta kumpela chce... a yh moja mama jakoś tak ma to w d... musiałam ją długo namawiać, żeby ze mną w ogóle coś zmierzyć pojechała, mało ją to interesuje wszystko i jakoś mi tak dziś bardziej przykro niż zwykle
a ja lubię dyskutowac z moja matula o ślubie ale jakoś nie moge Jej na razie zmobilizować do pojechania ze mna po sukienke ... czekamy az mróz troche odpuści. nie smuć się !

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Alez mieliscie szczescie

Mam juz mame u siebie i buty
Butki na zywo sa przepiekne i leza idealnie..... tylko w rajstopach sie slizga noga troszke ale ja i tak po kosciele sciagne, wiec ok.
to jakas ironią z tym szczęściem ?? gazeta fajna - pozazdrościłybyście mi jej hehe

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość

W sobotę byliśmy oglądać projekty zaproszeń, ale powiem wam, że chyba sama zacznę robić. Kupie papier, wstążeczkę. Może nie będą takie wyszukane jak żeśmy oglądali, ale będą moje :P:P

A dziś 180 dni do ślubu
ja też ja tez mam 180

widzę, że tez przymierzasz się do zrobienia zaproszeń - ja juz prawie sie zdecydowałam w środe jedziemy pooglądac papiery bo wzór juz mam i jedno na próbe zrobilam ale to jeszcze nie ten efekt ze zwykłych dostępnych w domu materiałow

tak w zasadzie to sie nie przywitałam
dzieeeeeeeeeeen dooooooooooobry !

dzisiaj pierwszy dzień w pracy - głowa mi pęka :/

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora