Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stosowanie Diacnealu - refleksje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-21, 16:43   #2064
SubRosa1985
Raczkowanie

Dot.: Stosowanie Diacnealu - refleksje

Triacnealu używam od listopada i czekałam z niecierpliwością, aż ta niekończąca tubka się skończy aż tu... przyszedł luty i widać dno Może jeszcze z miesiąc pociągnie. Bardzo mi się podobają efekty Triacnealu, dla mnie obyło się bez ubocznych więc T. chętnie bym stosowała nada i nadal i nadal... Najchętniej przez całyyyy rok, tylko kurczę filtrów nienawidzę i nie chcę paćkać się nimi latem
Dziewczyny PROSZĘĘĘĘ poradźcie mi co stosować wiosną i latem w celu jakby 'przedłużenia' (efektów) kuracji T.? Mam obszary naczynkowe z rozszerzonymi bardzo porami i chciałabym żeby krem prócz tego,że działa w podobie do T. (oczyszczanie porów, zwężanie ich, wygładzanie skóry, "ciągły peeling", przeciwtrądzikowe działanie+przeciwzmarszcz kowe) nadawał się do cer naczynkowych, nie szkodził im i nie miał interakcji ze słońcem (nie wymaga stosowania filtrów) - kto zna takie cudo?
Dziewczyny proszę was o jakieś sugestie, bo j
a nie mam pojęcia co by tu stosować dalej bez filtrów, bez konieczności omijania miejsc z rozszerzonymi naczynkami, co działałoby MNIEJ WIĘCEJ jak Triacneal Tubka mi się zaraz kończy i nie wiem co dalej... Proszę o rady