Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE cz.32.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-21, 17:23   #1305
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE

Moja siostra jest INNA!!!! Ja pierdziu... zadzwoniła przed chwilą z wielką sensacją i mówi "wiesz co? byłam u okulistki i mam astygmatyzm... czaisz? tato chyba w genach przekazał".
ja: przecież ty masz ten astygmatyzm od ponad 15 lat to co się dziwisz?
ona: nie miałam nigdy
Miała, bo pamiętam, że jak ja mamie mówiłam, że źle widzę to zabrała nas obie do okulistki i babka powiedziała, że obie mamy astygmatyzm po rodzicach (jedno i drugie ma) i nawet siostra okulary nosiła na dalekowzroczność i astygmatyzm, ale po kilku miesiacach przestała, bo była dziwolągiem i po prostu nie chciała nosić okularów. Ale teraz się spiera, że nigdy nie miała Powiedziałam w końcu "aha", bo przecież by fochem strzeliła, że jej nie wierzę.
I jeszcze najlepszy motyw... całkiem niedawno mówiła coś, że cała rodzina okularników i dobrze, że ona nie musi nosić bo nie lubi okularów. Teraz twierdzi, że nie może się doczekać bo "uwielbia okulary"

Nie ogarniam tej istoty.