Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-22, 08:25   #528
mbamboo
Wtajemniczenie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

Właśnie słyszałam, że mało kto spłaca te pożyczki, więc zobaczymy, jak to będzie wyglądało Ale i tak skoro ściągają to z wypłaty, a nie trzeba dbać samemu o wysokość rat i ich częstotliwość, to bardzo dobrze się składa, bo jakoś nie widzę siebie kontrolującej w całości spłacanie tego.
I to wcale nie było takie klarowne, co będę chciała robić, ale teraz już tylko dążę do celu. Kiedyś trzeba było się jakoś określić, chociaż powiem Wam, że już mnie to martwiło, jak nie miałam pojęcia, z czego zdawać maturę, w drugiej klasie liceum. Ale na szczęście teraz jest ok. Trzeba by tylko było trochę porządniej przysiąść do nauki.
Też mówię szybko i niewyraźnie w każdym języku, jakiego się tknę, więc z tym nie powinnam mieć problemów. Zresztą akurat angielski to najmniejsze zmartwienie, po pierwsze chciałabym się dostać, potem dobrze zdać maturę (całe szczęście, że IELTS robiłam jesienią, bo jakbym miała mieć przed wakacjami tyle stresów naraz, to bym chyba umarła), no i jest masa kwestii organizacyjnych, np nie wyobrażam sobie, jak przewieźć większość swoich rzeczy na miejsce.