Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-22, 07:56   #3118
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość

cześć!!!

u nas dziś taka piękna pogoda była że nie chciało mi się do domu wracać ze spaceru i tak łaziłam dopóki tylko Patryk wytrzymał z głodem efekt: dzieć dotleniony za wszystkie czasy a mnie znowu gardło boli chyba się załamię...
wrzucam fotkę ze spacerku specjalnie dla tych którym się wiosna marzy jak coś to zapraszam
Halo halo! A czapa to gdzie???

Cytat:
Napisane przez Pampiszonka Pokaż wiadomość
jaszczka, slicznego masz dziecia ciekawe do kogo podobny jest? sliczna pogode mieliscie w Waterford, to zazdroszcze uwazaj z tymi spacerkami bo sie doprawisz bardziej! nie chodz za dlugo poki sie nie wyleczysz moj mezulek mnie ostatnio wyciagnal na spacer z Kacperkiem ( a tak mi sie nie chcialo) , tez mialam kaszel, katar, ale uleglam i troszke bardziej sie doprawilam;/ ale nie ma to jak spacerowac w trojke sobie razem

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

olakola, moj Kacperek tez mial taki okres tylko cyc i cyc, a jak zaczelam mu wprowadzac po kolei warzywka, miesko, owocki to az mu sie uszka zaczesly Powodzenia z Kubusiem, trzymam kciuki !!! bedzie wszystko dobrze zobaczysz kochana !!!!

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

glooria, moj Kacperek tez wodzi ciagle za mna wzrokiem , jest pieszczoszkiem i tez bardzoo szybko teskni za mna takie dzieci to skarby
Witaj, my się chyba nie znamy ? Czyżbyś wzięła sobie do serca mój post do Kini?

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora