2005-03-21, 11:01
|
|
Wtajemniczenie
|
BESZCZELNE ODPOWIEDZI!!!!
Dziewczyny nie wiem czy dobrze robię zaczynając ten wątek , ale jestem nieco oburzona..Wizaż to fajne miejsce,same fora sa super, można zadawac pytania, dzielić się przezyciami, watpliwościami i owe wątpliwości rozwiewać, a inne dzieczyny chętnie pomogą ...no właśnie. Od jakiegos czasu zauważyłam , że jedna z Wizażanek ( nie podam nicku bo ma to byc apel ogólny a nie nagonka, i nikogo nie mam zamiaru obrażać!) stosuje dość impertynenckie, beszczelne odpowiedzi na zadawane przez inne dziewczyny pytania. Odpowiedzi te są owszem , kompetentne, wielce pomocne, ale forma ich przedstawiania pozostawia wiele do życzenia. Przykład ( bardzo podobny , ale nie dokładnie taki sam!!) jakas dziewczyna pyta np o sposób sadzenia kwiatków, a otrzymuje odpowiedż :" no a co , tam a tam o tym nie napisali????"No i szczena mi opadła ( i to nie pierwszy raz) bo przecież skoro dziewczyna pyta to nie wie, ewentualnie chce poszerzyć swoje wiadomości. Niby dostaje odpowiedż ze wskazówka , ale w jaki sposób podaną!!!!!!!!!!!!Dodam , że osoba ta czasem daje bardzo kompetentne rady , ale stawia się w pozycji wszystkowiedzącego , tak jakby inni nic nie wiedzieli a trzeba im koniecznie( złośliwie) braki wykazać......Nie chcę tu nikogo piętnować, ale dziewczyny, czy nie można prosto i miło!!!Jesli razi nas czyjaś niewiedza to najlepeij kogoś doinformować, ale w sposób przyjazny a nie złośliwie!!W końcu wcale nie musimy odpowiadać.Jak już wspomniałam to nie ma byc nagonka, czy wytykanie czegos komuś, ale ogólny apel o trochę zrozumienia, ze czasami ludzie nie wiedza czegoś co dla nas jest oczywiste, ale to przecież działa w obie strony!!!...Gorąco pozdrawiam wszystkie Wizażanki 
|
|