Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-22, 09:10   #971
Harrods
Zadomowienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez szymelka Pokaż wiadomość
Dzień dobry w kolejnym dniu
Moja maleńka od dwóch dni straszy. Po akcji w niedzielę wczoraj na kontrolnym ktg wszystko ok. Serduszko pukało ładnie, ruchy czułam dobrze, ale... wychodziły mi skurcze Trochę się zdziwiłam, bo czułam delikatne twardnienie brzucha. Po ktg dłuuuuugie oczekiwanie na badanie, w którym lekarka stwierdziła, że wszystko ok - mam jeszcze 1,5cm szyjki, więc te skurcze to przepowiadające. Wróciłam do domu i zaczęło się Plamiłam z krwią, skurcze bolesne co 3 min Ogarnęła mnie panika.......... Mąż też wystrachany......... Czekałam, liczyłam skurcze, poszłam się wykąpać. Zaczęło odpuszczać Oj straszne to było Dobrze, że jutro mam wizytę u mojego gin - zobaczę co mi powie
Jak ma mnie tak straszyć co dzień to chyba już chcę urodzić i mieć tę moją maleńką przy sobie
A mówiłaś lekarzowi o plamieniu? Bo to jest najbardziej niepokojący objaw. Ostatnio położna w SR i wczoraj mój lekarz mówili (pytałam jakie objawy powinny mnie zaniepokoić), że jeśli tylko pojawi się jakiekolwiek plamienie, to natychmiast trzeba jechać na IP, bo to może świadczyć o problemach z łożyskiem (może się ono np. odklejać). Może zdzwoń do lekarza i zapytaj, czy możesz czekać do jutra.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora