Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 19:02   #4246
peggy_blue
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Mogę mieć propozycję? Mogłybyście stworzyć w pierwszym poście listę najczęściej komentowanych tu kanałów? Często piszecie o nowym filmie jakiejś X i nie podajecie pełnej nazwy kanału, co jest zrozumiałe, ale czasami miałam trudności ze znalezieniem danego kanału, bo często po nazwie pojawia się kombinacja cyfr; np. miałam trudności z wyszukaniem chyba Ciasteczka, google mi nie pomagało, bo zapomniałam o następującej "25".
jestem za, czasem jak nie jestem w temacie, to ciężko się domyślić, o kim jest dyskusja
Cytat:
Napisane przez Tetrix Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myślicie o tych butach? http://allegro.pl/botki-wysokie-kotu...460164606.html
Podobają mi się, ale nie wiem czy od razu się nie rozkleją i ogólnie mam wątpliwości co do kupowania butów przez internet. Mimo wszystko kusi mnie, a nie potrafię podjąć decyzji, może to przez gorączkę. Jak myślicie?
ładne, ale wg. mnie nie wyglądają na porządne

ta Cher Lloyd jest przeurocza, podobna trochę do Keiry Knightley i Cheryl Cole, na tą ostatnią bardzo ją stylizują
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora