Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lody czekoladowe z waniliową polewą na wierzchu czyli wątek rocznika '96
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-22, 20:54   #4282
kaaamila_
Wtajemniczenie

Dot.: Lody czekoladowe z waniliową polewą na wierzchu czyli wątek rocznika '96

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość

myślicie, że do końca tygodnia będzie nowa część?
miałam coś napisać i zapomniałam co.
aaa, już wiem. bo Ada i Kamila ciągle piszą, że je zęby bolą i wgl, a mnie nawet po podkręceniu nie bolą, nic a nic. ; oo coś jest ze mną nie tak?
chyba tak xD a różnice widzisz? jak tak,to wszystko z Tobą w porządku
ej,ale wkurzam się. Dzisiaj patrze na stare zdjęcia jak nie mialam aparatu i miałam bardziej proste niż są teraz........ aktualnie mam jakieś szpary.. xd

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
no mamy, ale nie gramy..

my jak gramy w pilke nozna (czasem sie zdarzy ze w coś zagramy innego) to tak dają nogami dziewczyny że po prostu masakra jak dostanie ktoś to..uuuu

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

ja też się wstydzę, bo mam straszne problemy z jelitami i mój brzuch jest w kiepskim stanie, wystaje na kilometr, a jak jest wszystko w porządku, co się zdarza b. rzadko, to kości biodrowe wystają na kilometr z kolei... ;/
oj :< ja za to mam bardzo wrażliwe jelita.. a wstydzę się,bo jestem chuda.. i mam b.krzywy kręgosłup,oj bardzo..