Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze koty za płoty :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-22, 21:02   #11
xsnx
Przyczajenie

Dot.: Pierwsze koty za płoty :-)

Witajcie moje kochane!

Jakże mi miło, że z chęcią obejrzałyście moją pierwszą pracę. Jestem uradowana Waszym zainteresowaniem i bardzo wdzięczna za wszelkie uwagi, które są dla mnie niezwykle cenne Dzięki temu nabieram jeszcze większej ochoty do poznania tej techniki oraz przyswojenia sobie wielu ważnych wskazówek, które prowadzą do stworzenia ładnej, estetycznej, bez żadnych defektów pracy Myślę, że każdej z Nas (szczególnie początkującej "dekupażance") na tym zależy ;-), bo nie ma nic lepszego jak nauka od mistrzyń
Wracając do tych moich "cieni" to rzeczywiście, bardziej kierowałam się tym aby pasowały kolorem do dołu pudełeczka albowiem tylko różową farbę miałam pod ręką i dlatego też takie te cieniowania wyszły. Miałam wrażenie, że kolor motywu nie bardzo współgra z resztą stąd też ten wspólny "różowy akcent" wymyśliłam ;-)

P.S Póki co troszkę brakuje mi czasu na zabawę z decoupage ale postaram się niedługo o kolejną ciekawą pracę w moim wydaniu ;-), oczywiście uwzględniając Wasze wspaniałe rady ;-) Pozdrawiam!
xsnx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując