Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 11:21   #989
perelka27
Raczkowanie

Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III

Cytat:
Napisane przez Ania_F Pokaż wiadomość
Podzielam twoją opinie ... zdarzają się PM które ubrane idą do kościoła w stroju jakby szły do jakiegoś klubu ... miałam wesele gdzie ksiądz na takim ślubie cały czas się mylił, bo młodej majtki było widac gdy siedziała i chyba pokusy go dopadały , było to bardzo niesmaczne i nie stosowne.

Wg. mnie to cała uroczystość powinna być dostojnie przygotowana, z wdziękiem, tak aby to nie było pośmiewisko, a niekiedy jest,
mieliśmy raz młoda która bawiła się w reżysera co do minuty miała wręcz spisane co się będzie działo ... nie przewidziała tylko że goście to nie aktorzy, już po przyjeździe do sali wszystko wzięło w łep.
Hahaha dobre z tym księdzem! Właśnie te sytuacje miałam na myśli pisząc swoje zdanie na ten temat. Ja byłam na tylu różnych weselach i ślubach, że po prostu nie umiałabym tego nawet z liczyć stąd po pewnym czasie człowiek wyrabia sobie swoje zdanie na temat tego wyjątkowego dnia. Widziałam różne cyrki. Na przedostatnim weselu PM mieli zapisany na kartce scenariusz ale widocznie z pana młodego nie był dobry aktor bo nie wiedział co ma ze sobą zrobić, więc platał się koło swojej żony i uśmiechał nieswojo, a ta konsekwentnie grała swoją role nie zauważając męża.
perelka27 jest offline Zgłoś do moderatora