Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 14:52   #2421
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI

Cytat:
Napisane przez HopeMAGDA Pokaż wiadomość
Szampanik miodzio pyszniutki.....
A jaki pijesz?
Cytat:
Napisane przez kedud86 Pokaż wiadomość
HopeMAGDA wszystkiego naj i spełnienia blondowych marzeń

astra85 dzięki, mój naturalny to taki blond na poziomie 7

blond bunny dzięki, nie wiem nie wiem czy Tobie by podobnie nie wyszło, bo mi się dosyć ciężko te włosy rozjaśniają i do ciepłego, teraz jest dobrze, ale minie trzy tygodnie i trzeba będzie znowu farbować, bo napewno zżółknie
No u mnie lipa total bo ja mam poziom 5 to mi rudo weźmie...
nawet nie ma co kombinowac, poza tym żolknie

Cytat:
Napisane przez HopeMAGDA Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyscie tatuaz Edyty Górniak tak na plecach pod karkiem co o nim myslicie????chyba sobie tez taki zrobie....

tekst taki jak mam na niebiesko w opisie.......
ja osobiscie nie lubie tatuaży i mnie nie ciągnie- potem jak mi sie znudzi to sie go nie pozbędę... to ja zdania nie mam...

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
a mi wogóle ni smakuje szampan jakoś.... ja na sylwka czy na urodziny to wypije puł lampki bo mi nie wchodzi
Ja to nie piję juz kilka lat, ze względu na omdlenia pod wplywem zmiany cisnienia jak alko sie wchlania do krwi Pare razy zemdlalam potem w klubie i dziekuje koniec imprezy a pote, jeszcze w domu kilka razy za jednym zamachem, wole zabawe na trzeźwo.
Nieraz jak mam dobry dzien i doskonale sie czuje to wypije ze znajomymi z okazji imprezy z butelke czy dwie ale zawsze wiem kiedy mam powiedziec stop.
A pomyslec ze jeszcze kilka lat temu pilam na rowni z chlopakami- jak poznalam tz i kilka lat do 20 urodzin i nie bylo na mnie mocnych... a teraz...