2011-02-23, 14:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
Napisane przez HopeMAGDA
Szampanik miodzio pyszniutki.....
|
A jaki pijesz?
Cytat:
Napisane przez kedud86
HopeMAGDA wszystkiego naj i spełnienia blondowych marzeń 
astra85 dzięki, mój naturalny to taki blond na poziomie 7
blond bunny dzięki, nie wiem nie wiem czy Tobie by podobnie nie wyszło, bo mi się dosyć ciężko te włosy rozjaśniają i do ciepłego, teraz jest dobrze, ale minie trzy tygodnie i trzeba będzie znowu farbować, bo napewno zżółknie 
|
No u mnie lipa total bo ja mam poziom 5 to mi rudo weźmie...
nawet nie ma co kombinowac, poza tym żolknie 
Cytat:
Napisane przez HopeMAGDA
Dziewczyny widziałyscie tatuaz Edyty Górniak tak na plecach pod karkiem co o nim myslicie????chyba sobie tez taki zrobie....
tekst taki jak mam na niebiesko w opisie.......
|
ja osobiscie nie lubie tatuaży i mnie nie ciągnie- potem jak mi sie znudzi to sie go nie pozbędę... to ja zdania nie mam...
Cytat:
Napisane przez Kotka17
a mi wogóle ni smakuje szampan jakoś....  ja na sylwka czy na urodziny to wypije puł lampki bo mi nie wchodzi 
|
Ja to nie piję juz kilka lat, ze względu na omdlenia pod wplywem zmiany cisnienia jak alko sie wchlania do krwi Pare razy zemdlalam potem w klubie i dziekuje koniec imprezy a pote, jeszcze w domu kilka razy za jednym zamachem, wole zabawe na trzeźwo.
Nieraz jak mam dobry dzien i doskonale sie czuje to wypije ze znajomymi z okazji imprezy z butelke czy dwie ale zawsze wiem kiedy mam powiedziec stop.
A pomyslec ze jeszcze kilka lat temu pilam na rowni z chlopakami- jak poznalam tz i kilka lat do 20 urodzin i nie bylo na mnie mocnych... a teraz...
|
|
|