2011-02-23, 15:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Napisane przez Aniap23
Wiesz co, ale jak Ty bedziesz wazyla 57 to bedziesz bardzo chuda a nie szczupla, juz jestes szczupla  Na pewno chcesz az tyle schudnac?? 
|
Zgadzam się Promyczku już wyglądasz olśniewająco, nie wiem skąd wydumałaś sobie te 57..Myślę, że też skrytykowałabyś kogoś kto ma 175 cm za dążenie do takiej wagi 
Cytat:
Napisane przez dirtyy
witaj frais
laisla - nie denerwuj się, wczoraj byłam tak wymęczona psychicznie, że padłam o 20:00 spać  Narozbierałam się manekinów, naubierałam, jak klientki suknie przymierzały, patrzyłam co i jak... matko jak to trzeba się znać. Ale pokonałam konkurentkę i dzisiaj mam przyjść już na dzień płatny, aczkolwiek dzisiaj przychodzą też 2 laski na dzień próbny, więc znów będzie wybieranie, by zostawić jedną z nas ... ciekawe jak długo tak  fakt, że ostatnie 4 godziny nic nie robiłam bo ludzi nie było, siedziałam i zbijałam bąki 
|
za pierwszy sukces, my wiedziałyśmy, że je rozgromisz oby tak dalej o ile Ci się tam podoba
Aniu, myślę, że miseczka C jest optymalna ale D też bym nie pogardziła, chyba że podczas joggingu
|
|
|