Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 15:08   #3344
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Wiesz co, ale jak Ty bedziesz wazyla 57 to bedziesz bardzo chuda a nie szczupla, juz jestes szczupla Na pewno chcesz az tyle schudnac??
Zgadzam się Promyczku już wyglądasz olśniewająco, nie wiem skąd wydumałaś sobie te 57..Myślę, że też skrytykowałabyś kogoś kto ma 175 cm za dążenie do takiej wagi
Cytat:
Napisane przez dirtyy Pokaż wiadomość
witaj frais
laisla - nie denerwuj się, wczoraj byłam tak wymęczona psychicznie, że padłam o 20:00 spać Narozbierałam się manekinów, naubierałam, jak klientki suknie przymierzały, patrzyłam co i jak... matko jak to trzeba się znać. Ale pokonałam konkurentkę i dzisiaj mam przyjść już na dzień płatny, aczkolwiek dzisiaj przychodzą też 2 laski na dzień próbny, więc znów będzie wybieranie, by zostawić jedną z nas ... ciekawe jak długo tak fakt, że ostatnie 4 godziny nic nie robiłam bo ludzi nie było, siedziałam i zbijałam bąki
za pierwszy sukces, my wiedziałyśmy, że je rozgromisz oby tak dalej o ile Ci się tam podoba

Aniu, myślę, że miseczka C jest optymalna ale D też bym nie pogardziła, chyba że podczas joggingu
laisla jest offline Zgłoś do moderatora