Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwalmy się swoimi włosami-offtopowo,cz: III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 19:38   #77
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos
Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami-częsc III

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
wiesz powiem Ci tak całkiem szczerze, choć pewnie zostanę zlinczowana za to ja prostuję włosy od końca gimn/początku liceum (a mam już prawie 23lata), zawsze po myciu, tylko raz i na najniższej temp. , przez kolejne dni nic już nie poprawiam, a włosy myję co 2-3dni.

Zawsze miałam takie lepsze prostownice, teraz mam już w ogóle super jak dla mnie, dostałam od Tż porządną babylisaa, włosy chronię jedynie jedwabiem i jedwabiopodobnymi bo te wszystkie spray'e które miałam miały alko, włosy były po nich sztywne i matowe

No i tak muszę przyznać całkiem szczerze, że nie widzę po moich włosiętach żeby jakoś cierpiały przez tą prostownicę Zapewne dużą rolę odgrywa też moja pielęgnacja, której im absolutnie nie żałuję
Dlatego ja jestem zwolennikiem tzw. złotego środka Arystotelesa
Ja o swoje dbałam bardzo...okazało się, że m.in. przez to przerzedziły się, zrobiły się takie przyklapnięte i bez życia.
Teraz zmniejszyłam cackanie się z nimi w dość sporej części i włosy...odżyły Wyglądają zdrowo, kręcą się niemiłosiernie i rosną bardzo szybko

Gdyby mi prostownica nie szkodziła a w prostych włosach byłoby mi zdecydowanie lepiej to też bym chyba nie zrezygnowała

Nie- to nie jest sprowadzanie na złą drogę

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora