Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 20:47   #167
wywa
Zakorzenienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Wywa, ale słodziak a jakie ma loki. Ale czemu na kazdym zdjęciu ze smokiem?
Acha, fajne te autka. Gdzie kupowałaś?

Karenina, mi ten pierwszy się podoba.

Te programy były straszne, nie wiem skąd oni te dzieci brali, ale ona radziła sobie całkiem, całkiem...
To mam sie zastanawiać czy kupić to czy Trejsi Srejsi dla dwulatka?

Wiecie że u nas to samo? A ja przeciez jestem z małym non stop... I tak nie było, a teraz wczoraj nie mogłam wyjść na fitness bo płakał i trzymał mnie za nogę ( w końcu wyszlam, ale to gehenna), a dzisiaj niby sie pięknie z tatusiem bawił i latał uchachany po domu, a jak tylko się zorientował że wyszłam do sklepu to znowu bek. To minie mam nadzieję? Bo jak nie to jakos tego żlobka we wrześniu nie widzę...
Jakaś druga faza lęku separacyjnego?

Też się pod tym podpiszę. Mogłabym jeść codziennie.

A owsiankę próbowałaś? Jakiś twarożek ze szczypiorkiem, albo posiekaną rzodkiewką czy ogórkiem?
Biedny Piotruś. Smaruj go i wietrz

Staś teraz zanim idzie się myć robi zbiórke wszystkich pluszaków i robi im dłuuugie pappa. Słodko to wygląda. Dziś obcałował też konia na biegunach i uwaga - pufę - PUFA to jego ulubione słowo i bardzo go rozśmiesza

PUFA .hmm, ciekawebo to faktycznie smieszne słowo

Wiesz co, on wiecznie z tym dydem, zabieram mu, ale za jakiś czas pyta gzie did?
Auta mam niektóre z markieta;-) ale większość od siostry mojego Tż, bo ona ma synka obecnie 4 letniego i dużo rzeczy w spadku mamy na szczęście. A to wielkie na które sie wspina to tatuś mu kupiła, mi jeszcze aż tak nie odbiłoAle trzeba zrozumieć, mój Tż ma prawie 44 lata, mężczyźni w tym wieku podobno tak mają.

Karenina jak dla mnie to nr 2

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Świeta racja,teraz bez samochodu to jak bez reki a jeszcze jakis czas temu jak mialam wsiasc za kierownice i jezdzic to mialam odruch wymiotny z nerwow

Dziewczyny piszecie jak szalone a ja znowu padnieta,z pracy wrocilam,od rana w domu mnie nie ma,wracam wieczorem a jeszcze jutro wymyslili nam jakies spotkanioe w Poznaniu i musimy naginac wiec jak znowu wyjde z domu przed 6 rano tak wroce pewnie po 20
Ja Cię rozumiem, jak jadę na spotkanie do Wroc to nie ma mnie od 6 do 21 zazwyczaj. I zazwyczaj nic z takiego spotkania nie wynosze
Chociaż ostatnio wyniosłam wino - prezent noworoczny od prezesa

Dziewczyny co to Trejsi Srejsi? Ja taka zacofana jestem, a Wy o takich różnych rzeczach piszecie,że ja nie wiem o co chodzi
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590

Chudnę sobie...
83kg-78kg -75......................6 2 kg

wywa jest offline Zgłoś do moderatora