Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIV
Wątek: Scent Bar XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 20:44   #914
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tylko ze ja musze miec całą meblościanke tych mebli
no własnie rude-tylko ze tych mebli mam cały ogrom.
dodatkowym utrudnieniem jest to ze mam sciany 2 w kolorach-bardzo jasno szary i ciemno szaroboury. A meble mają w jednym kolorze z akcentami w innym kolorze

i to jest trudnośc-jak to podobierac , zwłaszcza ze ten jasnoszary strasznie dziwny jest i dziwnie odpbija światło-na dole sciany jest niebieskawy a im wyzej tym jest cieplejszy odcien az do bezu prawie
myślisz ze taki miodowy kolor dorze bedzie wyglądał i z jasno szarym i z ciemnoszarym? a jaki bys do tego wiedziała ten dodatkowy kolor akcentujący?
moze bys polukała w sieciuni na płyty pfleiderer i kronopol i cos zasugerowała
trochę inaczej sobie te szaroburości wyobrażałam
jakie masz panele, bo nie pamiętam?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

wpusciłabym cie do chaty zebys mi poprojektowała troche , mnie strasznie brakuje dystansu i zdecydowania...a twoje pomysły mie sie bardzo podobają

a co kolorów pasujących do Twoich szarości to obadaj poniższe.
Tak sobie myślę,że fajnie by wyglądały też mebelki w kolorze po prostu ciemnoszarym, ciemniejszym niż ta Twoja ciemniejsza farba. Z akcentami fioletu, albo jaśniutkiego brązu na przykład.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szary.jpg (37,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sypialnia3.jpg (75,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a4f9da913374fab2_contemporary_white_sofas_design.jpg (30,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg new+lamp.jpg (18,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Living-Room-Decor-Gallery-33-fb-30704924.jpg (15,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2255.jpg (20,2 KB, 5 załadowań)

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora