Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-24, 14:39   #4380
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
O moich to nawet nie ma co pisać, ale Ty zawsze możesz się pochwalić
Ja też z chęcią poslucham jakiś opowieści o biuście Chatul

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Z moich obserwacji to jednak wiekszosc facetow pochodzenia azjatyckiego czy arabskiego nie ma nic niezwyklego w urodzie. Ciemne wlosy, brazowe oczy, nic niezwyklego. Ale czasem trafi sie taki z niezwyklym, nieokreslonym kolorem oczu, ze jak na Ciebie spojrzy to normalnie nogi miekna
Czarne wlosy, opalona skora i takie jasne szarawo zielonkawe oczy. Normalnie jakby do duszy nimi zagladal. Latwo stracic glowe.
AAAAAAAAA taaaaaaaaak to nie jest taka typowo arabska uroda, bo z tymi oczami coś jest nie tak, nie ten kolor nawet nie chce o tym myśleć egzemplarz który ja poznałam mimał kruczo czarne falowane włosy do ramion, właśnie nieokreślone szaro- zielone oczy, troche przerażające właśnie do tych smolistych włosow i był bledszy ode mnie

Chatul Moj typ to też nie jest ale coś maja w sobie przyciągającego, może to ten kontrast pomiędzy arabskimi włosami, zielonymi oczami, i bielutką skórą?

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
ja mam kolor oczy bliżej nieokreślony, niemal każdy kolor się tam znajdzie, jednak do piwnego im chyba najbliżej ;p choć słyszałam już tyle wersji odnoście koloru oczu...

a ja noszę soczewki i tak. choć takie nie nadajace koloru. moze je zmienie za jakis czas na zielone? też kocham takie oczy
To dawaj kolorowe, skoro i tak nosisz, zawsze możesz zmienić jak ci się znudzą, np miesięczne

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2011-02-24 o 14:41
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora