Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-24, 18:51   #3018
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Asiulku a mnie to nie zacytowałaś hehe just kidding cieszę się, że masz tą umowę o pracę, a szkoda mi TŻ, w końcu długo czekał na tą pracę... no ale ostatnia wiadomość jest powalająca.

Pozwól, że jako pierwsza Wam pogratuluj
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

O to co powyżej właśnie mi teraz po głowie biega
Ale się dużo podziało u Ciebie
Co do pracy TZta, to faktycznie jakas masakra, pamiętam jak pisałaś, że sobie świetnie radził w tym naborze I co, i kicha?
Przykro mi Ale niech nie rezygnuje
Gratuluję umowy A co to znaczy prawdopodobnie? Byłaś u lekarza? Robiłaś test? Gratuluję Kochana
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość

mnie tez nie zacytowalas
Ostatnia wiadomosc wspaniala
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Asiulku gratki i super ze zajrzałas wreszcie
Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
asiulku
ale fajnie.
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
o mało co nie przegapiłabym tego ostatniego, chyba najważniejszego zdania, gratulację kochana tylko dlaczego prawdopodobnie?
Szkoda że się tż towi nie udało, pamiętam jak pisałaś że tyle musiał przejśc żeby tą pracę dostać. No ale trzymamy kciuki za następny nabór.
No i brawa za tabliczke na drzwiach i umowę na nieokreślony
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25308729]Gratulacje wszystkich dobrych wieści, widzisz wszystko się układa super to i TŻtowi się uda![/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Asiulek (z wielu powodów gratulacje
Dziwne z ta pracą Tż... Ale ułoży się wszystko
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

za prace zdolniacho co do naboru tz'ta to być może nie dostał się dlatego, że jakaś osoba z mniejszą ilością punktów miała znajomości często tak jest, nie ma co dociekać dlaczego, Twój tż się do tej pracy jak najbardziej nadaje i powienien próbowac do skutku
jeeeeeeeeeej! gratuluje kochana, ale się cięszę a Wy jak cieszycie się czy jesteście jeszcze zaskoczeni
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
gratulacje umowy i tabliczki przy drzwiach
a co TZ starań o prace to powiem Ci nie dziwi mnie to w dzisiejszych czasach jak sie nie ma znajomości to totalna masakra. Wydaje mi się ze ten kto dostał te stanowisko musiał mieć ładnie "szerokie plecy". Wiem cos o tym nie raz bylam w takich sytuacjach i to jest w tym wlasnie najgorsze
aaaa i najwazniejsze serdeczne gratulacje z powodu tej ostatniej najmniejszej wiadomosci coraz wiecej dziewczyn w naszym gronie w tak cudownym stanie
Dziękuję Wszystkim Przepraszam, że nie zacytowałam wszystkich Co do tego naboru, to czujemy się rozgoryczeni, nie spodziewaliśmy się czegos takiego, myslelismy że w tej instytucji takie rzeczy się nie zdarzają.....
Co do tej najważniejszej wiadomości,napisałam prawdopodobnie, ponieważ muszę zrobić drugi test (pierwszy wyszedł taki blady ale nawet na ulotce pisze że oznacza ciążę), no i wybrać się do lekarza. szczerze mówiąc troche jestesmy oszołomieni mimo wszystko i zaskoczeni chyba też. TŻ bardzo bardzo się cieszy, ja również, ale powiem Wam, że zaczynam mieć dziwne stany strachu, jak to będzie, czy podołam, czy dam radę itp. Nachodzą mnie płaczliwe chwile...