2011-02-24, 18:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Cytat:
Napisane przez jedynaczkams
cześć dziewczyny, kiedyś z Wami pisałam ale to był epizod... ale muszę się pochwalić, wczoraj, 23.02 dostałam swój pierścień )))))) a że było to ok 20, to nadal trzymają mnie emocje. Wiem, że mało Was to interesuje ale chciałam się pochwalić a wszystkich znajomych realnym już "obskoczyłam"  pozdrawiam
|
Gratuluje ,ale bez euforii jakbys sie udzielala na watku to pewnie bysmy teraz wielka bibe z tej racji zrobily 
Cytat:
Napisane przez _kamea_
U mnie źle się dzieje.... kończy mi się @ i zaczyna mi się migrena  ałaaaaaaa, zaraz chyba wyjdę do apteki po jakiś ibuprom, bo już mi mroczki latają przed oczami 
|
Biedactwo ,dobrze ze chociaz ibuprom ci pomaga.
Cytat:
Napisane przez Gajaa
A my byliśmy w Hubertusie i oto co się ustaliło:
* zaliczka 300 zł - 500 zł - ile przyniesiemy z tego przedziału, tyle będzie w porządku
* 130 zł/ talerzyk. Ceny na stronie są sprzed 2-3 lat, dlatego są niższe.
* napoje 9poza kawką, herbatą we własnym zakresie. Tort kombinuje Hubertus 
* ichniejszy DJo-wodzirejo-kapela bierze 800-1000 zł za noc grania. Zostaliśmy zaproszeni na 5 III na chwilę do restauracji - wtedy odbywa się wesele. Mamy sobie pogadać z DJem i pooglądac jak bawi ludzi 
* menu ustalimy bliżej ślubu
A na koniec dostaliśmy po pyyysznym placku ziemniaczanym z jakimś pyyysznym sosem na koszt firmy. Teraz mi ten placek się po nocach będzie śnił  jakoś w przyszłym tyg podrzucimy zaliczkę i restauracja będzie nasza 
|
Super to w koncu macie normalne wesele z tany tany ??Na ile osob przewidujecie wesele??
To milo z ich strony ,ze was plackami na koszt firmy poczestowali
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa
Ale jestem zła na T., ze on tak zawsze wszystko wie, najmadrzejszy na swiecie
|
Ooooo to identycznie jak moj 
Cytat:
Napisane przez sylvi_86
a mnie sie wydaje ze mowi ze chce "otoczke" a tak naprawde s*a po gaciach na sama mysl powiedzenia rodzicom
|
Uwazam to samo,facet sie nie przyzna ( ze sr** w gacie ),bo to wstyd
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa
O teraz sie dowiedzialam, ze przeciez ustalilismy maj i zebym skonczyla temat! Kur*a mać no!!!!!!!!
|
Moze on chce zaprosic twoja mame do jego rodzicow na majowke i wtedy poinformowac?
Poogadaj z nim ,ze cie to meczy ,ze chcesz poinformowac chociaz swoja mame o tak waznym wydarzeniu a nie w nieskonczonosc ukrywac pierscionek,a on moze jeszcze bedzie co miesiac przesuwal o miesiac termin poinformowania rodzicow?
Ha tak samo wy ustaliliscie "razem" maj jak my slub w 2013
Czesc kochane
Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-02-24 o 18:55
|
|
|