Wątek
:
Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-02-24, 19:29
#
989
asik175
Zakorzenienie
Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)
Cytat:
Napisane przez
Mary Louu
przede wszystkim pokazuje mu , że mimo iż jestem kobietą to nie będę wykonywała za niego prac domowych i mimo wszysko że tż krzywi się że musi również pozmywać naczynia, wynieść śmieci czy prać to i ja jestem nieugięta
To jest moja technika , bo gdybym jej niestosowała to pewnie po jakimś czasie zostałabym kurą domową.
A wy macie jakieś sposoby na"wychowanie "tż ów??
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------
asik dzięki za staniki
wszystkie dobre a dwa za duże zużyłam jako kapelusz
Mary ja stosuję dokładnie to samo - znaczy stosowałam bo mój się już po tylu latach nauczył szacunku do prac domowych i mi w nich pomaga. Przecież gdyby mnie nie było musiałby wszystko robic sam - no chyba że byłby zwykłą c*pą i mieszkał u mamusi
Osobiście to mojego Tż tylko do pralki nie dopuszczam - no chyba, że chce prac tylko swoje rzeczy to wtedy wolna wola - ale z moich niech lepiej nie rusza - on nie kuma po co oddzielać kolory od białych?? Raz wysnuł teorie uwaga: że przecież prysznic myję się sam podczas gdy my się pod nim myjemy
na szczęście ową teorię też mu
z głowy
Śmieci w ogóle nie tykam uważam, że to jest akurat typowo męskie zajęcie - ja jestem w tym temacie księżniczką
I niestety ale trzeba pracować nad przyzwyczajaniem Tż do obowiązków bo inaczej jeden leń będzie pod naszym dachem mieszkał i korzystał z naszych usług - a to coś nie dla mnie.
[ koleżanka wróciła z pracy po 12h harówki fizycznej w szklarni a jej bezrobotny nierobiący nic w domu mąż krzyczy do niej: o jesteś w końcu, weź zrób mi jakies kanapki bo tu umieram z głodu
Ja to bym zaraz takiego
- ale tak to jest jak sie wszystko robi za chłopa]
asik175
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do asik175
Znajdź więcej postów asik175