Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne SILKNATURALS
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-24, 19:43   #906
narjia
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki mineralne SILKNATURALS

Cytat:
Napisane przez paooolka23 Pokaż wiadomość
ja dalej robie proby z serum green tea&aloe i niestety chyba sie nie polubimy
moja skóra wyglada po nim jak poparzona, wczoraj zmieszałam kropelke z olejem i efekt taki sam. mimo nalozenia kremu nawilzajacego a pozniej czegos tłusciejszego efekt sie utrzymuje
no coz chyba serum trafi na wymianke
Też go już z tydzień testuję i nie widzę żadnych efektów, ani na minus, ani na plus, nie nawilża, nic nie robi po prostu. Wyskoczyło mi kilka maleńkich krostek, ale to być może nie od niego, bo dawno toniku z kwasami nie używałam(mrozy) to mi cera szaleć zaczyna. Jeszcze czeka mnie testowanie serum z wit C.

Mam za sobą też testowanie cremy concealer extra light peach (fantastyczne jest w minerałach to, że do wszystkiego prawie są próbki) i nie wiem sama co o nim myślec. Kryje tak jak zwykły podkład mineralny, czyli nie za mocno, z drugiej strony korektorów pod oczy nie używam zwykle, tylko sam podkład, a od niego jest lepszy bo nie wysuszy, także raczej się skuszę na pełnowymiarowe pudełeczko, ale osobom oczekującym krycia konkretnych cieni pod oczami, a nie samego wyrównania koloru, to nie polecam.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Iris Pokaż wiadomość
Niestety, obowiązuje przy pierwszych zakupach.
The coupon code for first time orders is: Friend enter that at checkout and you get a 5% discount off your first order!
Powyżej 10 $ dają wybrany przez nich prezent Przemyśl to pierwsze zamówienie, ja zwariowałam na ich punkcie. W ciągu miesiąca złożyłam dwa większe zamówienia i już myślę nad trzecim. Mają świetne błyszczyki i szminki, bardzo lubię też ich cienie. Teraz czekam na pudry i duże pudła korektorów.
Mi też nie naliczyło tego 5% mimo, że wpisywałam kod, ale już po ptakach, bo zamówienie dawno odebrałam Mimo tego ogólnie na plus zamówienie, bo całkiem miło dostac coś gratis, a dostałam cień i woreczkową próbkę pudru(a zamawiałam tylko na 15$)

Zastanawiam się właśnie nad ich szminkami i błyszczykami. Miałaś w łapkach jakiś który możesz polecić kolorek, szukam czegoś czerwonego?
narjia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując