|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Pi**dolone pkp masony eksportowe 
Miałam jechać dzisiaj do Łodzi. Zajechałam do Kotlina, pociąg się spierd**ił, staliśmy ponad 1,5 godziny w polu, zanim przyjechał kolejny pociąg z Poznania, do którego się przesiadłam po to, żeby zajechać do Ostrowa Wlkp. i wsiąść w pociąg powrotny do Poznania, bo do Łodzi i tak nie miałam po co już jechać 
Nie dość, że straciłam kasę i czas i nic nie załatwiłam, to jeszcze muszę za tydzień jechać, wstawać o 3 w nocy i zapłacić za Inter City, bo w to zasyfiałe osobowe świństwo już nie wsiądę.
|
Bejbe  
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Nic dodać, nic ująć, Spooro- poza tym może za bardzo się starasz, nie można być wciąż napiętym.
Wojtek Cię widział, jeśli teraz uważasz się za grubą, to musiałaś być jakimś chudzielcem
|
Qrde Ju z jednej strony chciałabym Ci udowodnić jak bardzo się mylisz, a z drugiej wolałabym się z Tobą spotkać za - 13% tłuszczu 
Nie wstawię Wam zdjęć swych w kostiumie kąpielowym, bo jeszcze nie jestem na psychicznym dnie, żeby aż tak mi było wszystko jedno i z obawy o Wasze zdrowie (żeby nikt zawału nie dostał ). Napiszę tylko, że w łudzie nie mam cyfry 5 na początku 
Co do tego, że Wojtek mnie widział, to naprawdę to była krótka chwila i na 1000 % nie widział mej doopy i ud (jak już pisałam ) a to o to się rozchodzi najbardziej a i łydy no i brzuch 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Witam tym razem jako bruneta 
|
Pokaż 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Haaa, ileż razy ryczałam do poduszki jęcząc łamiącym się głosem "jestem gruuuba, po co zeżarłam chipsa???"
|
Ja już nie płaczę od ... paru lat Chyba się już przyzwyczaiłam, czasem mi tylko jest ciężko..., szczególnie właśnie w lato jak trzeba iść na plażę, bo spódnicę mogę nosić do kostek, ewentualnie 3/4 i pół 
Cytat:
No ale nadal nie zdradziłaś ile chcesz schudnąć 
|
A żem już pisała paręnaście razy - 13%
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
To chyba za żadnym z nich nie wytrwałaś na diecie za długo
I nic dziwnego, że nie działa 
|
No właśnie, dokładnie tak M.in przez słodycze, nie wytrzymywałam dłuższej długości bez nich i już 
Cytat:
Napisane przez Betty83
No tak
Nawet kiedyś wklejałam w barze wykresy kumpla, informatyk się odchudzał.
Ważył się 2 razy dziennie (albo więcej)
w tabelkach miał każdą kalorię przyswojoną, aktywność fizyczną, suplementy, sampoczucie.
I tak działa ten mechanizm, jak zjadł 1000kc zamiast 1500, to najpierw była deprecha, a później organizm rzucał się na piwo i tłuste jedzenie.
Ale zamiast się poddawać, szedł dalej z planem - zrzucił 30kg
jak znajde pdfy to wrzucę, chociaż pewnie są na uszkodzonym dysku 
|

Cytat:
Napisane przez kamena
trzym się, nie łam się  dasz radę, zobaczysz 
|

Cytat:
Ad. 3 Pewnie zapamiętuje a potem nie może już słuchać 
|
Chyba właśnie tak 
Cytat:
Napisane przez Maja102
A ja nienawidzę czekać. NIE-NA-WIDZĘĘĘĘ!!! 
Jak sie decyduje, to to robię. A jak coś chcę, to mam mieć na już - komputer zrobiony na już, efekty smerdolonej diety na już, skopiować muzę na empetrójkę na już (a nie od 3 godzin siedzę, bo gówno się wiesza co kilka minut  ), na kupienie kosmetyków.
Całe życie zj***ne przez czekanie - na zakupy, na urośnięcie włosów, na chudnięcie, na ciastel party, na słońce, na lato, na randkę, na awans, na realizację planów, na pogodę, na śmierć  :
|

Przepraszam ale ten tekst o życiu i czekaniu mnie rozwalił Uprasza się jednak wzięcie pod uwagę, że ja jestem nienormalnie niezrównoważenie nieobliczalna 
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
|