2011-02-24, 22:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Cytat:
Napisane przez kaska31_
taaak  i to takie "lekko wykonane, po łebkach"
A i Muszyna uje.bała 0:3  co to było to nie wiem po prostu 
|
No to oyebać ich za wykonanie. Ja se kupiłam ze 3 lata temu na targu (na zielaku ) baleriny, skórzane(!). Z nosków - lekko spiczastych - skórka się już zdarła, ale cała reszta jest nienaruszona. Są miękkie jak diabli, chodzenie w nich jest jak na bosaka. Kosztowały 60zł - przy zakupie portfel płakał. Ale po tym czasie za nic bym ich nie oddała. I na ch.j mi dwa razy droższy bubel 
To było straszne! Powiem więcej - to już nie były nawet błędy w prowadzeniu drużyny, w taktyce. Tylko błędy goniły błędy. Serwiński przecież Im powiedział, że uj z taktyką, i tak pierrrdolimy, niech chociaż tamte mają problem. I co? I uj Oby rewanż pozwolił dziewczynom na awans 
Cytat:
Napisane przez Callitus
|
Uświadomiłaś mi b. boleśnie, że 20-latek to już za młody jak dla mnie (mimo wsjo wolałabym człowieka przynajmniej w swoim wieku )
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
ej, ale On fajnie w Nim wygląda  chociaż dla mnie On we wszystkim fajnie wygląda, zdecydowanie za bardzo lubię tego człowieka 
|
Pep jest cudowny Chociaż Mourinho też jest... no, jest po prostu Żose. Nie byłabym w stanie wybrać pomiędzy którymkolwiek z Nich 
Cytat:
Napisane przez bedlamite
Ale nie trzymaj tych kciuków, tak jak ja wczoraj za Reso 
Nie no nie nabijam się. Na serio byłam zła, że przegrali 
|
No bez przesady Jest drużyna w pucharach euro, to mecze przeżywam niemal jak reprezentacyjne Szkoda, że ten tydzień tak zdupnie nam wyszedł 
W końcu noł fotos... 
Cytat:
Napisane przez Amy4594
Bożeeeeeeeeee w życiu mi nigdy nikogo tak żal nie było jak Lecha.
 x983645634956
|
Czyli przegrali? Szkoda Przecież jak sobie przypomnę te karniaki, które strzelali na awans... 
Cytat:
Napisane przez bedlamite
Mordo Ty moja! 
|
Ostatnio użyłam tego wyrażenia w smsie do Karoli, z małą różnicą - napisałam - la jeta moja!   
Zarzuciłby kto następną lekcją języka? 
Cytat:
Napisane przez olivia86
omg
jak kibole 
|
Tu same takie  

Dobranoc
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere
|
|
|