Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-24, 22:57   #4683
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi

Cytat:
Napisane przez kaska31_ Pokaż wiadomość
taaak i to takie "lekko wykonane, po łebkach"

A i Muszyna uje.bała 0:3 co to było to nie wiem po prostu
No to oyebać ich za wykonanie. Ja se kupiłam ze 3 lata temu na targu (na zielaku ) baleriny, skórzane(!). Z nosków - lekko spiczastych - skórka się już zdarła, ale cała reszta jest nienaruszona. Są miękkie jak diabli, chodzenie w nich jest jak na bosaka. Kosztowały 60zł - przy zakupie portfel płakał. Ale po tym czasie za nic bym ich nie oddała. I na ch.j mi dwa razy droższy bubel

To było straszne! Powiem więcej - to już nie były nawet błędy w prowadzeniu drużyny, w taktyce. Tylko błędy goniły błędy. Serwiński przecież Im powiedział, że uj z taktyką, i tak pierrrdolimy, niech chociaż tamte mają problem. I co? I uj Oby rewanż pozwolił dziewczynom na awans
Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Hiszpańskie ciacho wprost z barcelońskiej cartery. Obrońca, prawie 20-latek, gra w Barcelonie B. Panie i... panie Oto on, Marc Bartra
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lg...eomso1_400.jpg
Uświadomiłaś mi b. boleśnie, że 20-latek to już za młody jak dla mnie (mimo wsjo wolałabym człowieka przynajmniej w swoim wieku )
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie Pokaż wiadomość
ej, ale On fajnie w Nim wygląda chociaż dla mnie On we wszystkim fajnie wygląda, zdecydowanie za bardzo lubię tego człowieka
Pep jest cudowny Chociaż Mourinho też jest... no, jest po prostu Żose. Nie byłabym w stanie wybrać pomiędzy którymkolwiek z Nich
Cytat:
Napisane przez bedlamite Pokaż wiadomość
Ale nie trzymaj tych kciuków, tak jak ja wczoraj za Reso
Nie no nie nabijam się. Na serio byłam zła, że przegrali
No bez przesady Jest drużyna w pucharach euro, to mecze przeżywam niemal jak reprezentacyjne Szkoda, że ten tydzień tak zdupnie nam wyszedł
Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
i to bez paparaccich
W końcu noł fotos...
Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
Bożeeeeeeeeee w życiu mi nigdy nikogo tak żal nie było jak Lecha.
x983645634956
Czyli przegrali? Szkoda Przecież jak sobie przypomnę te karniaki, które strzelali na awans...
Cytat:
Napisane przez bedlamite Pokaż wiadomość
Mordo Ty moja!
Ostatnio użyłam tego wyrażenia w smsie do Karoli, z małą różnicą - napisałam - la jeta moja!

Zarzuciłby kto następną lekcją języka?
Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość
omg
jak kibole
Tu same takie

Dobranoc

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zgłoś do moderatora