2011-02-25, 08:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
yoonka zdrówka, i uważajcie bo angina zaraźliwa
lindsley Kondolencje, myślę że spokojnie możecie jechać, dzieciaki mało co pamiętaja do drugiego roku życia, najczęściej to zapachy czy smaki, ale sytuacje najczęściej "pamiętają" jak na zdjęciach cos widzą, i im się tak zdaje Jak bedziecie na pogrzebie to po prostu stańcie z małym gdzieś w dali, żeby nie widział płaczących ludzi, bo smutek się udziela.
---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------
Cigi Co do rozebranego dziecka, to ja jestem zdania że ja jestem matka i tylko ja mam prawo decydować czy moje dziecko będzie gołe np na plaży. Ale przekrój wiekowy dzieci w żłobku jest od 4mc-3lat, a takie dzieci 3-latnie już wiedzą o co chodzi, a niektóre maja do perfekcji opanowanie szydzenie z innych(pewnie przyniesione z domu)
Wiadomo że się nago dzieciaki w źłobku widzą, bo wkońcu juz jest nocnikowanie, ale to wtedy golizna zbiorowa, a nie że jedno z gołą pupą, a reszta ma się temu przyglądać. Ja bym w takim przypadku awanturę niezłą zrobila, nawet jakby to nie było moje dziecko.
Koleżanki synek w żłobku, źle wytarł pupę(miał 3 lata) i pani coś mu przygadała, niby w żarcie, przy dzieciach. Musieli go zabrać ze żłobka i po psychologach chodzą, bo dziecko ma teraz takie natręctwo, co kilka minut musi pupę wycierać, nawet w nocy.
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------
wczoraj miałam wieczór w stylu że jestem złą matką co chwila krzycze na Eryka, bo sie zachowuje w taki bardzo denerwujący sposób. Dzisiaj przed szkołą tez mu się oberwało, bo przez godzinę je jedną kanapkę, a potem oczywiście się okazuje że nie może znaleźć klucza od szkolnej szafki, co mu od września codziennie mówię że jak ściąga z szyi to ma chować do plecaka, i ****a co drugi dzień szuka tego klucza Nerwy mam w strzępach, troche winny jest ograniczony czas spacerów, po z 3 h dziennie jest około 0,5h przez te mrozy. Dzisiaj miało być cieplej a jest -19
Pokażę wam jak Erwi podjadał Eryka chlebek, jak ten wyszedł, w każdym bądź razie zostały mu nieruszone tylko parówki
|
|