Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy się zdrowo odżywiać-zapraszam start 28.02.11!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 14:34   #3
kolorowatecza
Zakorzenienie

Dot.: Zaczynamy się zdrowo odżywiać-zapraszam start 28.02.11!!!

Jesteś niewiele starsza, także sądzę, że dojdziemy do porozumienia
Po pierwsze uważam, że Twoje 1200 kcal to za mało.
Zobacz - stosowałaś tyle różności, a w dalszym ciągu nie masz idealnego BMI i sądzę, że nie czujesz się najlepiej.
Proponowałabym 1500 + dużą dawkę ruchu. Np. basen - 3x w tygodniu i możesz mi wierzyć, że zobaczysz efekty. Albo chociaż spacery. Albo aerobic - 1200, gdy planujesz się ruszać oznacza, że zostaje Ci niewiele ponad 1000, rozwalasz tym samym metabolizm i potem nie dość, że trudniej jest Ci tracić wagę, bo metabolizm jest nie taki jak trzeba, to jeszcze masz problemy z utrzymaniem wagi.

Wklej swój jadłospis - czasem wystarczy troszkę zmodyfikować, aby był odpowiedni. Jednak uważam, że po tylu nieudanych próbach powinnaś udać się do dietetyka - on ułoży dietę indywidualnie do Ciebie dopasowaną.

Żeby nie było, że jestem gołosłowna jestem na diecie od tygodnia - zero słodyczy, fast foodów, alkoholu, napojów gazowanych, białego pieczywa.
Od dzisiaj zaczynam ćwiczyć serię 8 abs z YT - podobno bardzo skuteczne. Gdy tylko zrobi się cieplej dostarczę radochę pieskowi w postaci dłuższych spacerów - i jemu i mi wyjdzie na zdrowie. A gdy już będzie zupełna wiosna badminton, rower, rolki - chociaż osobiście nienawidzę sportu, nigdy go nie uprawiałam, od ćwiczeń na wfie migam się jak mogę - obecnie nie chodzę i to już wychodzi w moim zdrowiu.

Zastanów się nad podniesieniem kaloryczności, wklej swój jadłospis
Jestem z Tobą

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując