Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 16:11   #521
cigi
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

dziewczyny, ja to tak czasem szybko cos i niedokladnie napisze i nie zastanawiajac sie za bardzo;
Ja mojej corci nie mam zamiaru bic; chodzilo mi o to, ze jak ktos dziecku da KLAPSA (czyli klepnie) w pupe, to nie nazywajmy tego maltretowaniem dziecka; to przesada; ja za tym nie jestem zeby dawac klapse, ale czasem sie rodzicowi cos takiego zdarzy, to mam go na policje zglaszac za maltretowanie? o to mi chodzilo; a jak widze czasem zachowanie niektorych dzieci, to pierwsze co mi na mysl przychodzi, ze mu powinien rodzic wlac, bo takie cyrki dziecko odstawia; ale to jest pierwsza mysl; i moze akurat te cyrki wynikaja z zaniedbania w wychowaniu; I tez uwazam, ze sa inne metody wychowywania, skuteczne i pozytywne.
Nie dopuszczam bicia , klapsow tez nie, ale jak sie komus zdarzy (dac klapsa) to za zlego rodzica go nie bede uwazac;
yoonka przesadzilas, ja BITA nie bylam, wyjatkowo lagodnie bylam wychowywana i w domu pelnym milosci; Co za kolo przemocy znowu... ; mam najwspanialszych rodzicow pod sloncem, zlego slowa na nich nie powiem;

Rany ja to tu cos ostatnio w konflikty popadam;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora