2011-02-25, 15:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada
Cytat:
Napisane przez kocurzyca
Mi to sie smac chce jak male koty robia. Przez okno chojrak taki i lowca, a jak wyjdzie to wrobla sie boi
Albo jak moja jedna kotka polowala na bazanta. Czai sie, bierze robieg, a jak jest juz metr od bazanta wbiega ze 3 metry na drzewo i patrzy z gory  bohaterka za dyche.
Komiczne sa koty. Zycie smutne jest bez kotow.
Chociaz lepsze takie koty, bo mialam taka nieustraszona kiedys co przywlekla zywa kuropatwe do domu. I krolika malego (ale juz zagryzionego), albo zabe 
|
U mnie kiedyś i to nie raz miałam pełno piór na ganku, o wróbelku jakimś... Albo jakieś kawałki myszy... No takie są koty
Cytat:
Napisane przez monjas1988
Mialam jechac dzisiaj z tzetem w gory nna wweekend ale nie wyszlo ;/ jestem zalamana
|
a czemu nie jedziecie? A jest już lepiej między Wami??
Cytat:
Napisane przez kocurzyca
Ja chyba bede te metode zastosowac szybciej niz myslalam.
Zrobilam braz szamponetkoa zeby nie bylo widac odrostow. Efekt jest taki ze z czesci farbowanej juz sie braz zmyl a na odrostach siedzi jak nowy, przez co wyglada to jeszcze gorzej niz przedtem. Mam jeszcze jedna szamponetke, to moze uda mi sie jeszcze ten kolor wyrownac.
|
Ja też tak mam, na moich naturalnych włosach, odrost ok. 3 cm, szamponetka trzyma się dłużej i ma ładniejszy kolor niż na tej całej jasny-blond reszcie
Cytat:
Napisane przez Mitonic
kupiłam sobie dzisiaj w biedronie żel micelarny (z tej serii co Agusia zachwalał) tylko to cery suchej i wrażliwe, i zestaw eveline : błyszczyk i tusz za całe 14 zł
poszalałam 
|
O i jaki ten żel? fajny? Ciekawe czy rozni sie jakoś specjalnie składem od tych drogeyjnychr
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
|
nie wierzę...
Cytat:
Napisane przez kocurzyca
A na obrozy moze sie owiesic na pierwszym lepszym plocie. Obroza to nadaje sie dla psa, ale nie dla kota.
|
Mój kot jak nosił obrożę (taką lipną zieloną, przeciw pchłom) to gubił ją bo one to wytrzymałe nie są...
Cytat:
Napisane przez patu323
ja mam dziś coś zły dzień ;/
najpierw cały czas skupić się nie mogłam w szkole
potem złamałam obcas w ulubionych butach  (dokładniej to się oderwał razem z kawałkiem podeszwy, ciężko mi to wytłumaczyć...
a teraz jeszcze dostałam @ i boli brzuch przez to, aż się boję co będzie jutro, bo 2 dzień mam najgorszy...
a jeszcze No-spa mi się skończyła...
|
Ja też mam dziś kiepski dzień, w sumie od jakiegos czasu codziennie mam kiepski dzień ale dziś to już bardziej, bo też dostałam @
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------
Cytat:
Napisane przez saming
Na wsiach to nadal funkcjonuje...
Taki drut/pręt jest mocowany i do tego łańcuch przyczepiają... I to się obija o siebie. Ale starzy ludzie skąd mają też wiedzieć? Szczepienie u weta jest niby chyba raz na rok, ale wet też 'tutejszy' i nic tym ludziom nie mówi...
|
Niestety tak jest nadal
Choć ja nie widziałam psa na drucie wiązanego, no ale.. wiązane są, a jak nie są to biegają po wiosce, bo ludzie nie mają dobrego ogrodzenia....
Tak źle i tak niedobrze
|
|
|