2011-02-25, 16:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę
Cytat:
Napisane przez Sylwia1900r
Moja prośba o info o sklepach zoologicznych - planuję na początku marca kupić Chomika, no i gdzie znajdę sklep z wyborem gryzoni: chomików, świnek, królików, chciałabym oglądnąć te zwierzaki i zależy mi na takim sklepie gdzie dbają o zwierzęta, żeby nie były chore i nie umarły po tygodniu od zakupu.
Mam chętkę na chomika syryjskiego.
|
Zgadzam się z LeejdiNaati i Prinzessinnen, dżungarskie są jakieś nie teges Z własnego doświadczenia wiem, że kolor futerka ma jednak znaczenie. Rude czasami szaleją i chyba mają największą skłonność do niemiłych niespodzianek takich jak podgryzanie palców właścicielki I tłuką się w nocy niemiłosiernie, musiałam wszystko z akwarium wyjmować.. (klatka poszła w odstawkę już przy pierwszym chomiku, sprzątanie trotów co godzinę z całego pokoju może się znudzić ) Białego miałam jednego, ale też dziwny, miał chyba ambicję odlecenia na kołowrotku.. Za to czarne lub czarno-białe zawsze były ok Spokojne, żaden nigdy mnie nie dziabnął, ani nic. A moja stara ukochana Pelagia ( ) nawet mi czasami zasypiała na rękach Oczywiście moja teoria nie została poparta żadnymi dowodami naukowymi 
Cytat:
Napisane przez AjriszMarta
To zależy na jaką okazję ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Życie jest dobre na kawę i plotki, Tawerna na lato, Irish na ochlanie, Piwnica na jedzonko, a muzyka była najlepsza w Rejsie... 
|
Jeszcze Ad Rem jako naprawdę klimatyczne miejsce, dobre na kawę z przyjaciółką i na randkę z jakimś ciachem 
Graciarnia też ma swój urok, ale nie każdemu się spodoba.
Kryjówka na obiad zdecydowanie 
Remont jest dobry jak się idzie już z trochę większą ekipą na piwo czy cuś.
Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2011-02-25 o 16:15
|
|
|