Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 18:05   #4570
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

A ja juz po obiedzie. Padlam. teraz juz plackiem do wieczora planuje lezec. TZ az sie wzruszyl pokoikiem
warto bylo.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość

anula dopiero teraz dojrzalam, pokoik slodziutki, zainspirowalas mnie, ja tez bede miec jedna sciane ciemna w sypialni,
My w ogole mamy w domu kolorowo, w sypialni mamy jedna sciane szara reszta biale(nie chcielismy calej sypialni szarej bo jest mala) w salonie jedna sciana jest w 3 pasy pionowe, czarny bialy i mega zielony, w sypialni wczesniej byly na scianie gdzie stoi lozko tez pasy nieregularne, pomarancz, bialy i czerwony ale sie nam znudzily
polecam zyc kolorowo!
zytus bodziaki zawsze sie przydadza, szczegolnie takie ladne

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ale mnie Edzik smyra
Jakby mi rysował po brzuchu od środka łapką
oj matall! ja uwielbiam jak moja Zosia mnie tak smyra od srodka, cuuudne uczucie prawda?

Cytat:
Napisane przez beata1246 Pokaż wiadomość
anula, świetny pokoik
Witaj Beatko
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
anula, ehhh widac reke fachowca
kazdy szczególik dopracowany ! Slicznie i ile maskot ma juz Zosia
no to Ty jako kolejna mozesz leżec i pachniec
Daisyy zosia ma tyle maskot bo dostalismy sporo od znajomych plus kilka jest moich, ja jestem zbieracz, z USA wypraw kilka jest, kilka jeszcze ze studiow, upranych lezy i czeka na dzidziusia
Cytat:
Napisane przez zlosnica22m Pokaż wiadomość
śliczny pokoik
my u siebie mamy taki malutki ze skosem z jednej strony- ale za to cały w boazerii drewnianej i sufit i podłogi i ściany... cudny jest też , taki ciepły
boazerie mozna sciagnac, ja jestem antyboazeryjna, dla mnie to siedlisko bakterii, ale sciagniecie boazerii to duzo roboty niestety, a co do skosow, to uwielbiam
male pokoiki latwiej przerobic na takie przytulne
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

Jak uroczo
dziekuje

wlaczam filmik i mzoe drzemka, ale mam na was oko pamietajcie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora