2011-02-25, 18:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
A ja juz po obiedzie. Padlam. teraz juz plackiem do wieczora planuje lezec. TZ az sie wzruszyl pokoikiem
warto bylo.
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25
anula dopiero teraz dojrzalam, pokoik slodziutki, zainspirowalas mnie, ja tez bede miec jedna sciane ciemna w sypialni,
|
My w ogole mamy w domu kolorowo, w sypialni mamy jedna sciane szara reszta biale(nie chcielismy calej sypialni szarej bo jest mala) w salonie jedna sciana jest w 3 pasy pionowe, czarny bialy i mega zielony , w sypialni wczesniej byly na scianie gdzie stoi lozko tez pasy nieregularne, pomarancz, bialy i czerwony ale sie nam znudzily
polecam zyc kolorowo!
zytus bodziaki zawsze sie przydadza, szczegolnie takie ladne
Cytat:
Napisane przez matallewar
Ale mnie Edzik smyra 
Jakby mi rysował po brzuchu od środka łapką 
|
oj matall! ja uwielbiam jak moja Zosia mnie tak smyra od srodka, cuuudne uczucie prawda?
Cytat:
Napisane przez beata1246
anula, świetny pokoik 
|
Witaj Beatko
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
anula, ehhh widac reke fachowca 
kazdy szczególik dopracowany !  Slicznie i ile maskot ma juz Zosia
no to Ty jako kolejna mozesz leżec i pachniec
|
Daisyy zosia ma tyle maskot bo dostalismy sporo od znajomych plus kilka jest moich, ja jestem zbieracz, z USA wypraw kilka jest, kilka jeszcze ze studiow, upranych lezy i czeka na dzidziusia
Cytat:
Napisane przez zlosnica22m
śliczny pokoik 
my u siebie mamy taki malutki ze skosem z jednej strony- ale za to cały w boazerii drewnianej i sufit i podłogi i ściany... cudny jest też , taki ciepły
|
boazerie mozna sciagnac, ja jestem antyboazeryjna, dla mnie to siedlisko bakterii, ale sciagniecie boazerii to duzo roboty niestety, a co do skosow, to uwielbiam
male pokoiki latwiej przerobic na takie przytulne
Cytat:
Napisane przez gusiagatko
Jak uroczo 
|
dziekuje
wlaczam filmik i mzoe drzemka, ale mam na was oko pamietajcie
|
|
|