2011-02-25, 18:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Napisane przez mezaga
Nie za bardzo 
Cały czas są niewielkie a mają już dwa lata. Cały czas jeszcze są w ziemi w której je posiałam. Teraz mam zamiar zrobić im taką doniczkę z kamyczkami.
|
Sukulenty zazwyczaj wolno rosną, zwłaszcza kaktusy... Ale jaka to radość...
Litopsiki zawsze mi się marzyły i nie wiem czemu kiedy zbierałam kaktusy nigdy sobie ich nie kupiłam. Sama tego nie rozumiem.
Cytat:
Napisane przez nadiazloto1
Nie śpię od 7:30, o 8-mej wstałam a o 10-tej już do miasta jechałam i wróciłam pół godziny temu. Cały dzień na nogach-padam już dziś. Muszę jeszcze trochę posprzątać wieczorem i jak się wykąpie to chyba nawet palcem u nogi nie ruszę. Kupiliśmy poza spożywką sweter i jeansy dla męża, a dla maluszków 4 pary bodów, 2 pary spodenek i 2 pary półśpiochów. Dla mnie nic bo już byłam zbyt zmęczona żeby cokolwiek przymierzyć.
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------
Ewakol wszystkiego najlepszego    spełnie nia marzeń
dla wszystkch pozdrowienia od Malami 
|
To wyczerpujący dzień... Odpoczywaj, szkoda sił! 
Co u Agnieszki? W ogóle do nas nie zagląda... Pamiętam jak prowadziła wątek... Jeszcze w "planujemy... " Jak ten czas leci... 
Cytat:
Napisane przez egwene6
No to miałaś dzisiaj bardzo męczący dzień - zasłużyłaś na długi wypoczynek i może jakiś masyżyk?
U nas dzisiaj w Realu który mamy "za progiem"  zrobili promocję na wszelkie dziecięce artykuły od pieluch przez ubranka i wanienki po wózki ale mój mąż uważa że jest jeszcze za wcześnie na tego typu zakupy i chyba ma rację chociaż ciężko mi to przyznać
A z dobrych wiadomości - dzisiaj po mdlościach i wymiotach znowu nie ma ani śladu. Zobaczymy tylko jak długo potrwa ten stan... 
|
To świetnie! Mam nadzieję, że już nie wrócą i będziesz maiła piękny ten czas oczekiwania. 
Podobno do 5 miesiąca się nic nie kupuje dzieciaczkom, ale to chyba przesąd. 
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------
EWAKOL Wszystkiego najlepszego!!! :cmok :
|