Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pożegnać TRĄDZIK raz na ZAWSZE - kuracje, pielęgnacja, makijaż. ZBIORCZY!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 18:28   #2573
Anulenka
Zakorzenienie

Dot.: Pożegnać TRĄDZIK raz na ZAWSZE - kuracje, pielęgnacja, makijaż. ZBIORCZY!

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość
Co do glinek to nie nazywałabym jednych lepszymi od innych.
Ja się przerzuciłam na Fitomedowe bo akurat tam kupowałam kosmetyki, więc zamówiłam i glinki.
I bardziej mi teraz pasują sypkie bo mogę sama wyrabiać sobie mocniejsze czy słabsze maseczki
A co do ziółek, to trzeba by się wczytać i niektóre spokojnie można pić po zrobieniu naparu.

Krem Bambino Ochronny - mój KWC od stu lat
Nie było w moim życiu miesiąca, w którym bym go nie stosowała.
Jest dobry na wszystko mimo tej parafiny
Jak nie wiem co zrobić z podrażnieniami, jakimiś stanami zapalnymi i innymi problemami, w ruch idzie Bambino

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Co do bibułek to teraz w Naturze, są po 3,49 z Infinity przy zakupie dowolnego produktu.
Więc kupiłam x 2
Nie mają w sobie pudru, tylko zbierają sebum, ale po bambusie nie świecę się jak latarnia, więc takie mi wystarczą.
No i tanie są
Chyba zdecyduje się na te glinki Fitomed A jak będę w rossmanie to może kupię też saszetke maseczki z glinki Dermaglin
Poszperam jeszcze za opiniami i rozważe czy lepiej kupic do matowania ten puder bambusowy, skrobie kukurydziana z mazideł czy jeszcze cos innego
I dziękuje Ci za wszystkie informacje, dzięki Tobie dowiedziałam się o tej firmie Fitomed

Czy któraś z Was stosowała maseczke aspirynową?
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora