Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 20:17   #1554
cytrynka3002
Zadomowienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

Cytat:
Napisane przez karinaaa Pokaż wiadomość

A wlasnie czy karmiac piersia mozna pic kawe bezkofeinowa czy nie??
Ja piję kilka razy dziennie inkę - co dziwne nigdy jej nie lubiłam - dopiero w szpitalu się przekonałam.
Życzę Tobie, żebyś już urodziła - może ten masaż z opóźnionym zapłonem zadziała!!

Cytat:
Napisane przez Justyna M Pokaż wiadomość
co do kąpieli to wypróbowałam tą metodę od Enia czyli w pieluszkę tetrową i dopiero do wanienki - trochę pomogło dopkóki jej nie zdjęłam , ogólnie to mała źle czuje się bez body czy koszulki , rzuca się jakby się bała że spadnie , trzęsie się i płacze.
Ze starszym nie miałam ani problemów z odparzaniem ,ani z kąpielą więc dla mnie to nowość.
My robimy tak, że gołego karolka wkładamy do wody - tak trochę bokiem go wsadzamy, żeby widział, co się dzieje i zanurzenie szokiem nie było...no i ja jak go położymy to kładę mu na brzuszek tetrę, którą kładziemy na spód wanienki. Jest mu cieplutko i nawet polubił chyba kąpiel!!

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
A tu nasza księżniczka
Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
coś w stylu robię kupę czy nie??
Dziewczyny słodkie córeczki macie. Laseczki nieziemskie.

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi który wzór i kolor wózka Wam się bardziej podoba?? mam dylemat
Mi się 4 podoba!

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość

a o to moj synuś
Ewka widzę, że Adaś w Tatusia się wdał - tak, jak mój! Nie mogę się doczekać, jak poznamy nasze chłopaki ze sobą!
Ja w pon nie idę do lekarza, mąż nie zdążył dryndnąć.
A co do wagi - nieźle nadrobił! Przypuszczam, że waży podobnie, jak mój Młody - prawdziwe karmienie na żądanie mu zafundowałaś.

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
karinaaa czyżby się zaczęło?? Trzymam kciuki

A ja właśnie kupiłam....
http://allegro.pl/hm-sliczny-plaszcz...469538152.html
i
http://allegro.pl/niesamowity-wiosen...475952107.html

Mąż mnie zabije
Nie zabije. A zakupy świetne.

A moja Mama zamówiła dziś ten leżak - żabkę. Mam nadzieję, że szybko dotrze.

Na wieczór Karol dla wizażowych ciotek.

s_a_j - oj, ja bym się chyba nie odważyła jeszcze bez męża zostać na noc...pewnie za tydzień mnie to czeka, bo w piątek ma urodziny i chce pępkowe dla kolegów z pracy zrobić od razu...A co do tych myśli, też tak mam, np. jak Mały płacze, a ja nie wiem, dlaczego - jeszcze nie rozpoznaję, co chce...nie przejmuj się! powodzenia z małym!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0100.jpg (114,3 KB, 68 załadowań)

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png

Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2011-02-25 o 20:22
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora