2011-02-25, 20:17
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I
Cytat:
Napisane przez karinaaa
A wlasnie czy karmiac piersia mozna pic kawe bezkofeinowa czy nie??
|
Ja piję kilka razy dziennie inkę - co dziwne nigdy jej nie lubiłam - dopiero w szpitalu się przekonałam .
Życzę Tobie, żebyś już urodziła - może ten masaż z opóźnionym zapłonem zadziała!!
Cytat:
Napisane przez Justyna M
co do kąpieli to wypróbowałam tą metodę od Enia czyli w pieluszkę tetrową i dopiero do wanienki - trochę pomogło dopkóki jej nie zdjęłam  , ogólnie to mała źle czuje się bez body czy koszulki , rzuca się jakby się bała że spadnie , trzęsie się i płacze.
Ze starszym nie miałam ani problemów z odparzaniem ,ani z kąpielą więc dla mnie to nowość.
|
My robimy tak, że gołego karolka wkładamy do wody - tak trochę bokiem go wsadzamy, żeby widział, co się dzieje i zanurzenie szokiem nie było...no i ja jak go położymy to kładę mu na brzuszek tetrę, którą kładziemy na spód wanienki. Jest mu cieplutko i nawet polubił chyba kąpiel!!
Cytat:
Napisane przez madelinem
A tu nasza księżniczka 
|
Cytat:
Napisane przez lilijka3
coś w stylu robię kupę czy nie?? 
|
Dziewczyny słodkie córeczki macie . Laseczki nieziemskie .
Cytat:
Napisane przez lilijka3
powiedzcie mi który wzór i kolor wózka Wam się bardziej podoba?? mam dylemat 
|
Mi się 4 podoba!
Cytat:
Napisane przez mysiopez
a o to moj synuś 
|
Ewka widzę, że Adaś w Tatusia się wdał - tak, jak mój! Nie mogę się doczekać, jak poznamy nasze chłopaki ze sobą!
Ja w pon nie idę do lekarza, mąż nie zdążył dryndnąć .
A co do wagi - nieźle nadrobił! Przypuszczam, że waży podobnie, jak mój Młody - prawdziwe karmienie na żądanie mu zafundowałaś .
Cytat:
Napisane przez MARIKA.S
|
Nie zabije . A zakupy świetne .
A moja Mama zamówiła dziś ten leżak - żabkę . Mam nadzieję, że szybko dotrze .
Na wieczór Karol dla wizażowych ciotek .
s_a_j - oj, ja bym się chyba nie odważyła jeszcze bez męża zostać na noc...pewnie za tydzień mnie to czeka, bo w piątek ma urodziny i chce pępkowe dla kolegów z pracy zrobić od razu...A co do tych myśli, też tak mam, np. jak Mały płacze, a ja nie wiem, dlaczego - jeszcze nie rozpoznaję, co chce...nie przejmuj się! powodzenia z małym!
Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2011-02-25 o 20:22
|
|
|