2011-02-25, 20:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada
Cytat:
Napisane przez pamfilia
Jeśli wiesz że nie radzisz sobie jeszcze z tym to takie spotkanie jest torturą, którą sama sobie fundujesz  A w ogóle dlaczego się spotkaliście?
Ja tam uważam, że po rozstaniu zwykle najlepiej jest uciąć wszelkie kontakty żeby oszczędzić sobie cierpień. Naprawdę niewiele par jest w stanie się dogadywać dobrze po rozstaniu 
|
Ja z 1 ex teraz mam normalny kontakt. A z ostatnim... wcale nie gadam, nie piszę. Nic. Od sierpnia. A jeszcze widzieliśmy się na jednej imprezce, co było czymś fatalnym bo był z nową miłością. Ale o tym już pisałam.
Teraz jeszcze wiem, że nie powinnam go widzieć.
Moooniek jeśli się da, to unikaj go, jak tylko możesz. Tzn nie wywołuj sytuacji takich, żebyście mieli sie spotkać a tym bardziej sam na sam, ale wiesz o tym
Cytat:
Napisane przez moooniek
tak jak pisałam, zostało wiele niewyjaśnionych spraw.. musiałam to wyjaśnić.. chciałam wiedzieć na czym stoję..
a ja nie lubię na takie tematy pisać, czy rozmawiać przez telefon..
|
Ja Cię świetnie rozumiem. Też zawsze tak wolę, ale ostatnio nie było mi to pisane 
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
Cytat:
Napisane przez pamfilia
czasami lepiej zostawić tak jak jest zamiast się męczyć... 
|
Oj nie wiem. Bo jak się nie wyjaśni czegoś do końca, to człowiek się zastanawia... dużo sie zastanawia o co poszło, co było nie tak i w ogóle...
Za dużo się potem myśli, wspomnienia wracają, chcąc nie chcąc często się to potem wszystko analizuje, zeby samemu sobie coś wyjaśnić, jeśli ktoś tego nie zrobił
|
|
|