Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 20:15   #4868
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Jeśli wiesz że nie radzisz sobie jeszcze z tym to takie spotkanie jest torturą, którą sama sobie fundujesz A w ogóle dlaczego się spotkaliście?
Ja tam uważam, że po rozstaniu zwykle najlepiej jest uciąć wszelkie kontakty żeby oszczędzić sobie cierpień. Naprawdę niewiele par jest w stanie się dogadywać dobrze po rozstaniu
Ja z 1 ex teraz mam normalny kontakt. A z ostatnim... wcale nie gadam, nie piszę. Nic. Od sierpnia. A jeszcze widzieliśmy się na jednej imprezce, co było czymś fatalnym bo był z nową miłością. Ale o tym już pisałam.
Teraz jeszcze wiem, że nie powinnam go widzieć.

Moooniek jeśli się da, to unikaj go, jak tylko możesz. Tzn nie wywołuj sytuacji takich, żebyście mieli sie spotkać a tym bardziej sam na sam, ale wiesz o tym
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
tak jak pisałam, zostało wiele niewyjaśnionych spraw.. musiałam to wyjaśnić.. chciałam wiedzieć na czym stoję..
a ja nie lubię na takie tematy pisać, czy rozmawiać przez telefon..
Ja Cię świetnie rozumiem. Też zawsze tak wolę, ale ostatnio nie było mi to pisane

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
czasami lepiej zostawić tak jak jest zamiast się męczyć...
Oj nie wiem. Bo jak się nie wyjaśni czegoś do końca, to człowiek się zastanawia... dużo sie zastanawia o co poszło, co było nie tak i w ogóle...
Za dużo się potem myśli, wspomnienia wracają, chcąc nie chcąc często się to potem wszystko analizuje, zeby samemu sobie coś wyjaśnić, jeśli ktoś tego nie zrobił
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora