Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 22:16   #1036
pusunia
Zakorzenienie

Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Lady_Kala Pokaż wiadomość
Jak napisałam powyżej mam xperia-konkretnie to X8. białą... cudo
Jest na androidzie, więc potrzeba chwili czasu na ogarniecie tego systemu i możliwości która daje... W tym momencie trzyma mi około 3-4 dni ale przy intensywnym użytkowaniu bo telefon jest w mairę nowy, więc jeszcze go poznaję/bawię się nim. Podobno wraz z każdym kolejnym ładowaniem baterii trzyma dłużej bo tak działają baterię litowo-polimerowe.
Plusy:
-niezła bateria
-system android (teraz z aktualizacją do wersjii 2,1)
-wi-fi
-dotykowy ekran-ładna rozdzielczość, dużo kolorów
-stylowy design i kształt idealnie leżący w ręce
-wymienne, kolorowe tylnie klapki obudowy do zmiany (zestaw zależny od
operatora)
-"aktywne tapety"
-Android Market-pozwalający na darmowe pobieranie i instalowanie różnycha aplikacjii przez wi-fi

Minusy:
-klawiatura qwerty przy pisaniu smsów (pionowo pisać się nie da-za małe klawisze, poziomo jest lepiej ale też może być ciężko-ale jest w słowniku funkcja poprawiania słów oraz można doinstalować inną klawiaturkę)
-dość cienki aparat-3,2mpix, bez flesza i diody doświetlającej-dla mnie to nie był minus bo nie kupowałam tel ze względu na aparat, a przy dziennym świetle i tak nieźle wychodzą
-czasami przy cięższych aplikacjach zdarza mu się zresetować i ponownie uruchomić

Ogólnie polecam xperie
dzięki za odp już miałam różna telefony ale zawsze se mi najbardziej podchodzą
Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
a Samsung Avila?
moja koleżanka miała i mi mówiła że jest mułowaty cokolwiek co miało by to znaczyć
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując