2011-02-25, 22:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proteinowa dieta Dr.Dukana Wspólna droga do celu. Poczatek od 18.10.2010 aż do
yourmind, z jakiej wagi startujesz i do jakiej chcesz dojść? jaki wzorst? no i który tryb wybrałaś? Pij dużo, dużo płynów - jeśli nerki Cię kłują to przydałoby się zrobić już teraz jakieś wstępne badanka - np. posiew, dla pewności. 
Clicka i Patrysina, no właśnie pod koniec drugiej fazy zaczęły lecieć. Widzisz Clicka ja mam włosy do pasa, grube i gęste jak Ty, ale widzę ile zostaje mi na szczotce, ile wyciągam przy myciu włosów, ile zostaje na poduszce.. W pewnym momencie byłam przerażona, ale jest lepiej. Brałam witaminki przez dwa miesiące, a później wiecie jak to jest.. a to zapomniałam, a to coś.. Także jak najbardziej bierzcie przykład z Patrysiny i łykajcie sobie witaminki, bo Dukan w nie nie obfituje, zdecydowanie.
A co do tego Clicka co pisałaś, że my mamy się dobrze czuć w swoim ciele to owszem, masz racje. Z tym, że ja mam zakrzywiony obraz siebie. Tyle diet w moim krótkim życiu, efekty jojo, kompleksy wieczne itd. Widzę się taką samą, jak przed dietą. Gdyby nie jakieś zdjęcia, opinie, waga i centymetry to ja bym nie zauważyła, ze cokolwiek schudłam - wydaje mi się, ze wyglądam tak samo, dlatego biorę pod uwagę opinie najbliższych.
patrysina, ile masz wzrostu??
|
|
|