Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-26, 10:59   #2193
Glodomorek
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Witam mamusie my już wyspane, wczoraj byłam na basenie, fakt, że tylko pół godziny tam wysiedziałam cały czas w jacuzzi, ale dobrze mi to zrobiło. Trochę się pozłościłam wieczorem na Tżta, bo mieliśmy porządki robić, a on zmęczony i chce się położyć na chwilkę. To jak się położył, to już zasnął i ani ruszyć go nie mogłam. Cudem go przekonałam, żeby się przesunął, bo chcę łóżko pościeli i spać A dziś o5 rano zaczął mnie przepraszać za wieczór Dziś ma szansę to nadrobić, jedziemy po wanienkę dla małej i biustonosz dla mnie.

Co do wielkości brzuszka to u mnie nie było widać nawet w 6 m-cu. Jak założę kurtkę na nikt nie widzi, więc o ustąpieniu miejsca mogę tylko pomarzyć.

trzyrazyi, nawet mnie nie strasz tą zmianą płci, chcę mieć córeczkę i ubierać ją w kolorowe sukienki

becherovka, ja też mam niebieskie pokupowane. Kocyki 2, ręcznik, jeden rożek dostałam niebieski, bo to mój ulubiony kolor. a kto powiedział, że dziewczyna w niebieskim nie może?

blackrose4u, będziecie się kłócić na porodówce

Montii, pisz i do niego i do allegro, ale małe szanse, że odzyskasz pieniądze...

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
laseczkaa napisała sms-a:
Zostałam w szpitalu na obserwacji. Miałam już ktg. Pozdrawiam was
Laseczka, trzymamy kciuki Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wrócisz do domu

diatoma, jedź wyjaśnić to pewnie zwrot kasy dostaniesz

Jok3r, to ostatnie zdjęcie przecudne śliczne maleństwo
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora