Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-26, 11:48   #534
poprostu
Zakorzenienie

Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
poprostu domek ma ale tam się czasem tylko załatwia, nie śpi
trocin ma dużo.. a jak mu dosypałam to dalej wszystkie znosił na połowę klatki a druga połowa prawie pusta.. i tylko zbieram trociny bo tyle ich nazbierał, że wylatują ciągle przez kraty więc dałam pod ścianę go i sobie pakuje tam.. ale przynajmniej mniej wylatuje bo ściana trzyma spróbuje z tymi chusteczkami.. dałam jej rolke po papierze toaletowym więc tam się chowa ciągle chociaż dziś dałam mu rękę wąchał a zaraz mnie lekko ugryzł... dobrze, że nie bolalo

Dziś w nocy znów mnie obudził tak gryzł pręty z klatki... myślałam, że szału dostanę.. podeszłam do niego i znieruchomiał i tak za każdym razem było

widziałam zdjęcia.. wybieg mu zrobiłaś super

poidełko daje się na zewnątrz klatki ? czy w środku ?
Lepiej na zewnatrz klatki tylko rurke wystaw a no mój tak samo ma fazy na gryzienie prętów i nic z tym nie mogę zrobić raz na noc ze strony klatki która szczególnie mu smakuje oplotłam tekturką to zniszczył to w 5 minut i dalej gryzł pręty czasem, żeby mu uwagę odwrócić od tego to mu daję jedzonko wtedy on się tym zajmuje pakuje do polików później chowa po kątach i coś tam skubnie i idzie w kimę ja mu jedzonko do miseczki a on wszytsko po kątach upycha i sporo się marnuje ale cóż no daj daj chusteczki ucieszy się zobaczysz napisz jakie wrażenia

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
W końcu muszę dzisiaj zrobić moim maluchom DWT bo ostatnio trochę je zaniedbałam

Poza tym śniło mi się dzisiaj że one tak urosły że nie mieściły się w klatce
heheh jaki sen proszę o foty! przy okazji jak już robisz DWT
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora